Tanúk
Esküvői vendég

Mit vegyünk fel az esküvőre?

11.08.2016

Tart az esküvői szezon, s azzal együtt a készülődés erre az egyedi, különleges napra. Gondoskodjunk még a legapróbb részletekről is, hogy az esemény felejthetetlen élmény lehessen ne csak számunkra, hanem a vendégek számára is.

Ifjú pár

Az esküvő nem csak a jegyespár életében kiemelt nap, hanem a vendégeknek is. Függetlenül attól, hogy kedvenc barátnő vagy rég nem látott unokatestvér, mindenki azért gyűlik össze, hogy ünnepeljen és együtt örüljön annak, hogy két ember szeretetet és hűséget ígér egymásnak.

Stílusos esküvő

Az ideális esküvői kreációnak mindenekelőtt elegánsnak és ízlésesnek kell lennie. Ne felejtsük el, hogy ez nem egy egyszerű kerti parti, hanem egy különleges ünnepély, amikor az ifjú pár boldogságát ünnepeljük. Érdemes ezért olyan ruhát vagy öltönyt választani, amely csinos, egyszerű és nem túl merész. Egyre gyakrabban szerveznek tematikus esküvőket is. Ilyen esetben az ifjú pár elvárásainak megfelelően kell felöltöznünk. A terem és az asztal kinézetétől függően kell az esküvői vendégeknek kiválasztaniuk az öltözetüket ugyanabban a színben, pl. a barack vagy a babarózsa árnyalatában. A jegyesek fantáziadúsan gyakran egy-egy konkrét film vagy korszak díszletét választják. Ilyenkor szem előtt kell tartanunk, hogy a személyes ízlésünktől függetlenül az ifjú pár kívánsága számít, azt tisztelnünk kell, ne rontsuk el a koncepciót.

Ruha
Modell ruhában
Modell ruhában
Ruha

Tanúként…

A tökéletes esküvőhöz alapos tervek és részletes szervezés szükséges. Sok esetben különösen fontos szerepet játszanak a tanuk, mivel gyakran segítenek az előkészületek során, s az ünnepség alatt kézben tartják az eseményeket. Amikor tehát felkérnek tanúnak, az nem csak egy kedves gesztus, hanem egy bizonyos „kihívás” is. A tuti leánybúcsú szervezésén kívül a tanuk asszisztálnak a tökéletes ruha kiválasztásakor és segítenek, hogy a nagy nap minden tekintetben különleges legyen.

Öltöny
Öltöny
Tanúk

Eksüvői ruha

Erre a gyönyörű napra érdemes gyönyörű ruhával készülni. Íme néhány egyszerű elv, amelyeknek köszönhetően könnyen megtaláljuk a megfelelő ruhát:

  • Elegancia és ízlés – az öltözéknek illenie kell a ceremónia ünnepélyes hangulatához. Válasszunk stílusos és kifinomult fazont.
  • Megfelelő színek – a fehér és a krémszín kizárólag az ifjú pár számára van fenntartva. Ne felejtsük el, hogy nekik kell kitűnniük ezen a különleges napon. Figyeljünk a sötét színekre is, mint pl. a feketére. Ezt a színt a gyásszal és szomorúsággal hozzák összefüggésbe, ezért nem illik felvenni olyan örömteli ünnepélyekre, mint az esküvőre. Ha mégsem tudnál a kis feketénél jobbat elképzelni magadon, akkor párosítsd az pasztellszínű blézerrel és világos kiegészítőkkel.
  • Ha koszorúslány leszel, akkor mindenképpen igazítsd a ruhád az ifjú házasok elvárásaihoz. A vőlegény lila nyakkendője, az orgonákból összeállított csokor és a hasonló árnyalatú koszorúslányruhák gyönyörű egységet alkotnak az oltár előtt, így a többi vendég akár egy hollywoodi produkcióban is érezheti magát.
Tanúk