Érettségi-bál: a tökéletes ruha

A zsebben lévő bizonyítvány után már csak egy utolsó vizsgán kell átmenni:

a megfelelő ruha és a hozzá illő styling kiválasztása

29.11.2018

Hogyan találja meg a tökéletes ruhát az érettségi bálra?

A ruhák hatalmas választéka megnehezíti a döntést. Mindenesetre a ruhát a saját személyes egyéniségünknek megfelelően válasszuk ki. Mert bár érettségi bálnak nevezik, nem kell nagy estélyiben megjelenni.

Akik nem szeretik a ruhákat, azoknak egy overál divatos alternatívát nyújt az estélyi ruhával szembe. Klasszikus feketében vagy kivágott hátrésszel különösen elegánsak. Azoknak a lányoknak, akik mindig egy földig érő ruhát akartak felvenni - ez a Ti alka

Party ruhák

Nem feltétlenül kell a klasszikus földig érő estélyi ruhát viselni. A rövid party ruhák, flitterekkel vagy mint a kis fekete ruha a helyes frizurával és csinos cipővel nagyon elegánsan kombinálható.

Az előnye: A ruhát később is viselni lehet, és nem kell az érettségi után elpakolni, hanem mint új kedvenc ruhadarabként közvetlenül a ruhásszekrényünkbe kerülhet.

Koktél-ruhák

Azok számára, akik kicsit az ünnepélyesebbet és romantikusabbat kedvelik, egy klasszikus koktélruha tökéletes választás.

A szatén, a tüll és a ráncolások elegánsan hatnak, minden alkalomra megfelelnek.

Cipők és kiegészítők

Mindegy, hogy melyik ruhát választja, a helyes kiegészítők kiválasztásánál egy alkalmi kistáskával és klasszikus körömcipővel vagy pántos szandállal mindig helyesen dönt. Flitterekkel vagy strasszkövekkel díszítve teljessé tesszük és kiemeljük a megjelenést. A sűrű díszítésű ruhák visszafogott kiegészítőkkel a legmegfelelőbbek. Ellentétben az előzővel, viseljen hatalmas nyakláncot és különleges alkalmi táskát az egyszerű ruhákhoz.

Megtalálta a megfelelő ruhát? Ezután csak a megfelelő cipő hiányzik: Körömcipő vagy finom szandálok a hercegnő kinézetet teljessé teszik. A túlságosan kemény kontrasztokat el kell kerülni. A fekete lábbeli nagyon durva lehet egy finom, tündérszerű ruhához. Ha a ruha viszont sima, akkor egy különleges cipővel tökéletes kinézetet adhat az öltözéknek. Egy kis tipp: a cipőt a nagy esemény előtt minden esetben viselje párszor, mert semmi sem bosszantóbb, mint a fájó lábak. Ezt megakadályozhatja a gél betétekkel is, melyet a lábbelibe helyez. Vészhelyzet esetére pakoljon el egy pár balerinát vagy lapos szandált is. Így még Cindarella is át tudja táncolni az éjszakát.

barátnők_05