Egy blézer minden esetben

18.08.2018

A blézer hűséges társ az irodai életben és egy igazi sziluettművész. Ha kiválasztja a megfelelőt, akkor az alakot tökéletesen az előtérbe helyezi - hangsúlyozza az előnyöket és elrejti a problémás zónákat.

barátnők_01

Tudni hogyan!

Keskeny vállak
és széles csípő

Helyezze a hangsúlyt a vállakra, hogy egyensúlyt alkosson a csípővel és figyeljen arra, hogy a blézer karcsúsított legyen. ìgy könnyedén kiegyensúlyozhatja arányait. Ezen kívül a rövidebb ujjak előnyösek, ha szélesebb csípője van, mert a tekintetet felfelé vonzza. Aki még arra is figyel, hogy a blézer elejének az alja enyhén lekerekített legyen, az már rögtön nyert is. Ezek a lekerekítések arról gondoskodnak, hogy egy kis hasíték keletkezzen, A-formában. Ez felosztja a csípőt és automatikusan vékonyabbá varázsolja. A kisebb hölgyeknek ez még egy előnyt alkot, hiszen a lábak is kissé hosszabbnak tűnnek.

barátnők_02
Blézer

A-alakú rés

által az alján a csípő vékonyabbnak hat és a lábak hosszabbnak tűnnek.

Nő_01
Nő_02

Széles vállak
és keskeny csípő

Itt a játék pontosan a másik irányba működik: nem a vállakat kell kiemelni, hanem a tekintetet kissé lefelé kell irányítani. Viselhet olyan blézert, ami különleges zsebekkel, gombokkal vagy más applikációkkal díszített a derékrész alatt. Egy rávarrt peplum is nagyon jól nézhet ki - kihangsúlyozza a vékony derekat és a lapos feneket kissé kerekebbé varázsolja. Aki egy egyszerű blézerrel egy bőszabású nadrágot kombinál, szintén kerekebbé varázsolja a csípőt és a feneket és tökéletes egyensúlyt teremt a vállakhoz.

Nő_03
barátnők_03

Nagy mellek

Lágyesésű anyagok és karcsúsított szabásvonal - ezek a két kritérium, amit a blézernek teljesítenie kell. Ideális esetben a derékrész vizuálisan a lehető legmélyebben helyezkedik el, mert ez hosszítja és keskenyíti a felső testet. De egy vékony gallér vagy egy gomb is, ami a mell alatt helyezkedik el, csodákra képes.

Erős testközép

A blézernek legalább a csípőig kell érnie, vagy még tovább. Egy hosszú blézer vagy egy trendi, Boyfriend stílusú blézer tökéletes az Ön számára! Viselje a legjobban nyitottan és az alakot kiemelő nadrággal, ami a testközepet rögtön vékonyabbá varázsolja. Egy feltűnő mintázatú blézer szintén máshová vonzza a tekintetet.

Nő_04