Divatklasszikusok

A hőségben pótolhatatlan lábbeli, azaz a szandál tíz felvonásban

2020-06-25

Mikor nyár van és a hőmérő higanyszála magasan jár, nem csak a szellős és könnyű ruhákra kell figyelmet fordítani, hanem a kényelmes lábbelikre is. A hőségben a lábak jobban izzadnak, és időnként megdagadnak, ezért a kényelmes, és minél kevésbé bélelt darabok kötelezőek. Most különböző női szandálokat...

Hogyan válasszunk fürdőruhát?

2020-06-05

Előttünk a nyár – a legszebb évszak! Itt az ideje, hogy megtervezzük a nyaralást és megírjuk az ahhoz szükséges felszerelések listáját. Ha a tengerhez vagy tópartra mész, akkor mostanában utána kell nézned a fürdőruháknak. Cikkünkben bemutatjuk a legújabb trendeket és tanácsot adunk...

Női fehérnemű – hogyan válasszunk

2020-04-30

A jól megválasztott fehérnemű nem csak kényelmet jelent, hanem garantálja a csodás kinézetet is. Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan válaszd ki a megfelelő fehérneműt. Ehhez nem csak az egyes alaktípusokat kell figyelembe venni, hanem azt az öltözéket is, amely alatt azt hordani fogjuk.

Blézerek - a különböző modellek áttekintése

2020-04-24

Rövid, hosszú, duplasoros, esetleg övvel ellátott? Ebben az ismertetőben különböző blézereket és divatos szettjavaslatokat gyűjtöttünk össze, most a blézer játssza a főszerepet! Mindenképpen nézd meg a kínálatunkat!

Ezeket a termékeket választják legszívesebben az ügyfeleink

2020-04-17

A bonprix kínálatában elérhető több tízezer termék közül kiválasztottunk egy tucatot, amelyek a leggyakrabban vásárolt cikkek közé tartoznak. Ezen kívül bemutatjuk azt a tíz legnépszerűbb kategóriát, ahonnan ezeket a termékek kiválasztjátok.

Női pulóverek - a sokoldalú modellek körképe

2020-04-10

Divatos női pulóverek – tökéletesek otthon és edzéshez.

Tavaszi női dzseki – hogyan válasszunk?

2020-03-27

Itt az idő, hogy lecseréljük a ruhatárunkat! Ismerd meg a bonprix.hu tavaszi női dzsekikínálatát.

Két kortalan minta, amely sosem megy ki a divatból

2020-03-06

Az elegáns pepita és a különbözőféle skót kockák azon minták közé tartoznak, amelyek a hétköznapi és az elegáns ruhákon is tökéletesen mutatnak. Nézd meg a bonprix divatos ajánlatait!

Hogyan válasszunk szoknyát az alakunkhoz? Használd az útmutatónkat!

2020-02-28

A női szoknyákat a különböző életkorú hölgyek egyaránt szívesen hordják. Nézd meg a bonprix legdivatosabb modelljeit és kiderül az is, hogy milyen alakhoz illenek leginkább!

Culotte – mivel hordjuk, hogy jól nézzünk ki

2020-02-21

Culotte – széles szárú nadrág, melyben minden nő csodásan néz ki. Olvasd el a bonprix tanácsait, és megtudod, mivel vedd fel a culotte-t, hogy ne rövidítsd le az alakod.

Női felsők – négy divatos összeállítás minden alkalomra - A bonprix inspirációi

2020-02-11

A stílusos blúz számos hölgy sokoldalú darabja. Nézd meg a bonprix divatos kínálatát!

Nem minden kabát egyforma

2019-08-19

A legszebb ősszel és télen? Végre újra viselhetjük a dzsekiket és a kabátokat.

A ruhák, melyek sosem mennek ki a divatból

Bizonyára minden nő és férfi szekrényében találhatók olyan ruhadarabok, melyek divatosak voltak, most is azok, és a jövőben is azok lesznek - egyszerű modellek, mintázat és díszítő elemek nélkül. Az egyszerű, klasszikus ruhák bája abban rejlik, hogy lehet őket viselni sauté formában - kiegészítők nélkül, illetve más elemekkel díszítve, valamint alap pillérei lehetnek egy kifinomultabb öltözéknek is.  Sikerük titka még abban rejlik, hogy szabadon lehet őket más ruhákkal párosítani, és attól függetlenül, hogy évekkel ezelőtt debütáltak a divat világában, még midig hatalmas népszerűségnek örvendenek, és minden korosztály körében keresettek! A divatklasszikusok közé tartozik például az egyszerű, fehér póló. Remekül néz ki magában is, de párosíthatjuk fekete bőrkabáttal, és egy stílusos kendővel. Mindazokra gondolva, akik imádják a klasszikus öltözékeket, összegyűjtöttük őket ebbe a rovatba. A kis fekete minden kétséget kizárva a klasszikusok élén áll. A hölgyek számtalan különböző alkalomra felveszik, és minél egyszerűbb a szabása, annál tovább divatos marad. A klasszikusok alkotta listánkon a fekete motoros dzseki is előkelő helyet foglal el. A rockos stílus elengedhetetlen kelléke, és kitűnő kiegészítője a tavaszi öltözékeknek, ahogy a magassarkú körömcipők is. Nem feledkezhetünk meg a farmerról sem - ez az anyag már több, mint 100 éve megtalálható az emberek ruhatárában az egész világon különböző formákban. A klasszikus farmernadrág - egyenes szárral, magas derékkal, minden díszítés és koptatás nélkül mindig divatos marad. Találsz itt leírást a fehér ingről is, mely - a viselet módjától függően - tökéletesen megfelel egy üzleti találkozóra, vagy a tengerpartra! A kultikus mintáknak is szenteltünk egy-egy leírást (pl. pepita, kockás, pöttyös), valamint a népszerű színpárosításoknak, ahol természetesen az első helyen szerepel a black&white. Mindegyik leírásban bemutatunk néhány összeállítást az adott darab felhasználásával, mely meg van adva a főcímben. Minden leírásban figyelembe vesszük a különböző korosztályok és a vásárlók különböző igényeit, így reméljük, hogy mindenki, aki elolvassa a cikkeket, talál egy-egy értékes tanácsot!