Divat útmutató

Ősz/tél

10.08.2016

The Seventies

Sok kollekcióban most már két szezonon át húzódik a 70-es évek divatja. A tervezők megragadják a változatos és izgalmas évtized különböző oldalait. A 2015/2016-os ősz/tél meglep minket lezser fazonokkal, leheletnyi népies jellemzőkkel. Marokkói és etnikai elemekkel együtt a stílus teljesen új arcot kap.

Fekete & fehér

Ismeri már? Igazat megvallva ez a színkombináció inkább örökzöld, mint egy új, meglepő változat. Deee! Ebben a szezonban a valaha is legszebb kombinációt grafikai minták és melírozott anyagok díszítik. Ez a trend olyan népszerű , hogy gyorsan a kedvencek közé fog tartozni.

Paradicsomtól a marsaláig

A fekete Önnek túl szomorú? Ebben a szezonban nem jelent problémát, mert a piros a legszebb árnyalatokban jelenik meg és megfűszerez minden egyes stílust. Lássa a pirosat!

Army green

Nagyon lezser és teljesen alkalmas az őszre az Utility trend, ami beköltözik a szekrényünkbe. Kekitől kezdve a barnáig, minden árnyalat megtalálható. Ez a trend csodálatosan integrálható a hétköznapi öltözékünkhöz.

Lágy tónusok

A nyári szezon rikító színei után a tervezők az őszi/téli szezonban a dolgokat egy kicsit szelídebbre veszik. Világos bézs színek, finom rózsaszín és gyapjúfehér gondoskodnak a harmóniáról. Különösen szép ez a megjelenés a szín-a-színben változattal.