Business-Yoga az irodában

Megmutatjuk Önnek a hatékony gyakorlatokat egy kis irodai edzéshez, amelyet könnyedén integrálhat a mindennapi munkamódszereibe.

22.11.2018

#1 Business Yoga
❤ Garudasana (A sas karja)

Garudasana-val ellazítja a vállát és a nyak izmait. A testtartása jobb lesz és a hát ellazul. És így kell csinálni:

Üljön le egyenes helyzetben a szék szélére. A bal könyöket helyezze a jobb tenyerébe. Maradjon egyenesen és óvatosan húzza felfelé a könyökét. Vegyen háromszor levegőt ebben a helyzetben, mielőtt megismételné a gyakorlatot a másik oldalon.

Nő_02
Nő_03
kosztumok farmernadragok
sportcipok
bluzok szoknyak
cipok
taskak
felsok farmernadragok
sportcipok

#2 Business Yoga
❤ vállízületek nyitása

A kezdeti helyzethez álljon egyenesen. A lábak a csípő szélességében helyezkednek el párhuzamosan egymással. Dőljön előre egyenes háttal és közben nyújtsa a gerincoszlopot hosszában.

Emelje fel a karokat a váll magasságába, és alkoson derékszöget a könyökben, a könyök a váll szintjén maradjon. A vállakat húzza annyira hátra, amennyire csak lehetséges. Ismételje meg a gyakorlatot 25-ször.

Nő_04
Nő_05

#3 Business Yoga
❤ Macska-tehén-gyakorlat

Ennél a gyakorlatnál a lábai párhuzamosak és csípőszéleségben állnak egymással, a térde kissé meghajtva, és a keze a combokon helyezkedik el.

Amikor belélegzik, engedje le a hasát a padló irányába, húzza hátra a vállakat és a szegycsontját előre (tehén).

Ahogy kilélegzik, húzza be a köldökét és emelje a gerincét a mennyezet felé. A háta gömbölyödni fog, hasonlóan a macska hátához. Mindkét gyakorlatot többször meg kell ismételni

Nő_06
Nő_07

4 Business Yoga
❤ nyak és váll gyakorlat

Emelje fel mindkét karját a fej fölé és fogja össze a kezeit, húzza fel a vállát, tartsa 15-20 másodpercig, majd lazítsa el őket. Ismételje meg 3-5 alkalommal. A gyakorlatot a fej felfelé vagy lefelé döntésével végezheti el.

Ez a gyakorlat segíti a vállak, a nyak és a hát ellazítását a munkahelyen Ez lehetővé teszi az izomfeszülés megakadályozását, és megelőzi a fejfájást és mozgási korlátozásokat a vállon, a nyakon és a háton.

Nő_08
Nő_09