10% engedmény + ingyenes kiszállítás! Csak 2022.08.14-ig. Promóciós kód: 7248

Blézerek –
a különböző modellek áttekintése

2020-04-24

Rövid, hosszú, duplasoros, esetleg övvel ellátott? Ebben az ismertetőben különböző blézereket és divatos szettjavaslatokat gyűjtöttünk össze, most a blézer játssza a főszerepet! Különböző alkalmakra is gondoltunk, olyanokra, amikor a hölgyek általában szívesebben veszik fel a „kis kabátjukat”, és mint megfigyelhető, ezek nem csak üzleti találkozók, hanem hétköznapi helyzetek is lehetnek. Mindenképpen nézd meg a kínálatunkat!

Blézer – a stílusos ruhadarab

A blézer régebben főként a fennköltebb alkalmakhoz volt köthető, olyanokhoz, amelyeken elegánsan kellett kinézni. Vizsgák, állásinterjúk, üzleti találkozók – ezekben a helyzetekben a blézer – ajánlott a visszafogott színű – mindig a megfelelő ruhadarab lesz. Bemutatjuk tehát kollekciónk legújabb darabjait, melyek tökéletesek a legformálisabb megbeszéléseken is.

A mélykék kétségtelenül az üzleti dress code vezérszíne. Ha fehérrel párosítjuk, kortalan színösszeállítást kapunk. Ajánljuk a mélykék, kétsoros blézert, mely egy gombbal gombolható. Érdemes alá venni fehér pólót (vagy blúzt, ha még elegánsabb szeretnél lenni). Mindehhez fehér csíkos, mélykék nadrágot választottunk – fontos volt, hogy az egész szett ebből a két színből álljon.

Az ilyen blézer a komplett felső részt biztosítja – nem kell alá venni pólót vagy blúzt. Mindez a nagy, fehér galléroknak köszönhető, amely nagyon jól mutat a mélykékkel és egyben nem fedi fel túlságosan a dekoltázst. Mindehhez ceruzaszoknyát, vagy ha retro stílust szeretnél, harangszoknyát, esetleg széles szárú nadrágot húzz.

Ezt a darabot a családi ünnepségekre gondolva mutatjuk be. A gomb nélküli, hosszú fehér blézer és a fekete színű, vékony, csipkés blúz tökéletesen egymáshoz illő szettet alkot. Feltétlenül válassz hozzá elegáns ékszereket! Mi nyakláncot, gyűrűt, fémgyűrűs övet és feltűnő órát vettünk fel. Ne feledkezz meg a sikkes ridikülről sem.

A szürke árnyalatai szintén visszafogottak, akárcsak a fehér, fekete és kék. Ebben a szettben világosszürke, oversize női blézert mutatunk be. A fekete gombok csodásan kitűnnek a világos háttérből, a feltűrt ujjak pedig egy kis fesztelenséget kölcsönöznek a darabnak.

Női kosztüm – a nagystílű visszatérés

A nadrág és a blézer összekapcsolása – különösen a lazább szabású modelleknél – szívesen hordott szett volt a 80-as és 90-es években. Mindehhez gyakran vettek fel nem túl magas fehér tűsarkút. Az elegáns női kosztümök kiállták az idő próbáját és modernebb formában ismét feltűnnek a boltokban. Az ilyen szettek felválthatják a koktélruhát, s annak megbízható helyettesítői lehetnek.

A bemutatott együttes – a női kosztüm tökéletesen mintázza a régi idők divatját. A széles nadrág és az oversize, duplasoros blézer napjaink trendjei közé tartoznak, ezért bátran válassz ilyen összeállítást. Mindez gyönyörű korall színben, ami tökéletes tavasszal és nyáron! Kiegészítésként fehér, virágos blúzt és ugyanilyen cipőt választottunk.

Az élénkzöld a feléledő természet színe, épp ezért válaszd ezt a blézert tavaszra és nyárra. A szettet bézs kellékekkel egészítettük ki, noha a fehér, fekete és a sárga visszafogott árnyalata szintén jól mutatnának.

Azoknak a hölgyeknek, akik a visszafogott színeket és az egyszerű, klasszikus szabásvonalat részesítik előnyben, púderrózsaszín szettet választottunk. A rövid, passzos blézer és az élére vasalt nadrág ideális kompozíció mindenkinek, életkortól függetlenül.

Figyelem

Webáruházunkban nincs külön kategória, amelyben csak blézerek találhatók. A képeken látható összeállítások darabjai olyan termékek, amelyek szettet alkotnak, de két, különálló kategóriából származnak: „hivatalos nadrágok” valamint „blézerek és kosztümök”. A fentebbi képeken bemutatott nadrágokat a cikk alatti terméklistában feltűntettük.

Blézer lazább összeállításokban

A casual stílusú felöltőkalapanyaga gyakran a pamut, és gyakran választják a hétköznapi viselet kiegészítéseként. Csodásan mutatnak tornacipővel és teniszcipővel! Szeretnénk ezeken kívül bemutatni nektek néhány cseppet sem hétköznapi női blézert, amelyek egyedi mintájuknak köszönhetően rászolgáltak a kiemelt figyelemre.

Ez a különleges blézer puha, és kényelmes anyagból, gallér és gombok nélkül telitalálat lesz a casual divat kedvelőinél. Vegyél fel hozzá farmert vagy kényelmes cicanadrágot, valamint teniszcipőt és stílusos külsőt nyersz!

Az állatos minta kétségtelenül az idei sláger. A leopárdmintás blézer az outfit nagyon hangsúlyos darabja, ezért sima nadrágot és pólót vegyél fel hozzá. Mi bőrutánzatú nadrágot választottunk, hogy még jobban kiemeljük a szett merész stílusát.

Ez a blézer azoknak a hölgyeknek való, akik szeretik a virágmintákat. A klasszikus modellektől a szabása is megkülönbözteti – kissé hosszabb, gombok helyett pedig öve van. Jól áll farmerhez és szoknyához is, élénkpiros kiegészítőkkel pedig bájos, nőies szettet alkot.

Mit szólnál egy merészebb párosításhoz, mint például a blézer és a rövidnadrág összeállítása? Ehhez természetesen szandált javasolunk

A bonprix szerkesztősége

Találd meg a taggelt cikkeket: