Divat klasszikusok

Az overál

Az overálok a divat világában hosszú múltra tekintenek vissza és a mai napig a klasszikusok közé tartoznak, melyek különösen elegáns megjelenést biztosítanak. Akár klasszikus, romantikus, sportos vagy szexi - ezek a ruhadarabok minden alkalomra viselhetőe

barna szandál

Divat-tipp!

Magas sarkú cipővel harmonizál a legjobban. Egy telitalpú cipő biztosítja, hogy még elegánsabb legyen.

barátnők a próbafülkében
Jana bonprix

Miért szeretem

Volt ennél valaha is kényelmesebb ruhája? Amíg a melegítő nadrágokat nem minden alkalomra veheti fel, az overál egyaránt alkalmas hétköznapokra és egyben kényelmes is. Tökéletesen illik minden stílushoz és horható minden alkalomra. Én imádom az overáloka

Styling-tippek

Tökéletes a hétköznapokon és a szabadidőben

A szép mintázattal díszített, vékony variációt egy könnyed kabátkával akár az irodában is lehet viselni. Egy vékony öv szép alakot formál és a kényelmes cipő konszolidálttá teszi az összhatást.

Szexi & sikkes

Ez a változat a bátraknak ajánlott! Merészen szűk, mély nyakkivágással, természetesen minden pillantást magára vonz. Egy blézerrel kombinálva elegáns öltözék lesz. Diszkrét ékszerek és klasszikus magas sarkú cipő teszik teljessé a stílusát.

A teljes nyári hangulat

Lezser, szellős & könnyed, így a forró napokon sem lesz melegünk. A vállpánt nélküli kidolgozása által csíkmentes barnulás garantált.

Szuper kényelmes

E kényelmes variáció leginkább az otthoni, pihentető hétvégekre alkalmas. Nem csúszkál el és csodálatosan lehet benne heverészni. És, akkor sem kell elrejtőzni, ha váratlan vendégek érkeznek.

Vad mintázat és lazaság, ez a változat tökéletes a nyárra és a fesztivál időszakra. Hatalmas napszemüveg, kalap és rojtos táska teszik teljessé.

barátnők

A sportosan elegáns változat ideális nyaralásra. Egy pár kézmozdulattal a strandos stílust egy elegáns öltözékké lehet változtatni. A túl nehéz bőröndök a múlté.

Szexi farmerben - A farmer változat nagyon jó, mert időjárástól független. Aranyos rövid szárú csizmával és hosszú felsőrészekkel a hőmérséklet kissé hidegebb is lehet.

Your Story

romantikus nő overálban

Nyári vakáció soha többé nélküle. A kedvenc overálom olyan egyszerűen változtatható, hogy mindenhol lehet viselni és mindig tökéletesen öltözött vagyok. Az abszolút jó érzést keltő öltözék!""

lány sálban | lány a strandon | vásárló nő