A tökéletes sportruházat

20.11.2018

Azok számára, akik már a sportruházat kiválasztásakor az első izzadságcseppet a homlokukon érzik, itt jön egy gyors áttekintés arról, hogy melyik sportruházat melyik sportra alkalmas.

Yoga & Pilates

Annak érdekében, hogy valóban kikapcsolódjon és önmagára, illetve a gyakorlatokra koncentráljon, a sportruházatnak kényelmesnek kell lennie, és nem szabad korlátoznia a mozgásban.Praktikusak a szorosan illeszkedő nadrágok. A kellemes viseletről a puha, lágyesésű anyagok gondoskodnak.

Annak érdekében, hogy a „Lefelé néző kutyá“-nál semmi se csússzon el, a toppok szegélypántja vagy a sarokkivágás a nadrágon tökéletes tartást biztosítanak.

Szabadidőfelső Jóga overál
Sport póló Háremnadrág
Póló Háremnadrág

Fitnesz & edzés

Zumba, has-láb-fenék - az edzésfelületek választéka óriási. Ugyanilyen nagy a választék abban, amit visel. A legfontosabb, hogy jól érezze magát!

A funkciós pólók jól beváltak: a lélegző anyagok az izzadtságot a bőrtől optimálisan eltávolítják, és megvédik a testet a túlmelegedéstől és a kihűlléstől. A trendi mintás nadrágok még mindig nagyon divatosak. A rugalmas funkcionális anyag kényelmes viseletet nyújt, formatartó és tökéletes illeszkedést biztosít teljes mozgási szabadsággal együtt.

Edzőkabát Legginsy
Sportcipők
Póló Legginsy
Sportcipők
Póló Legginsy
Sportcipők

Futás & szabadtér

Aki legszívesebben a szabadban sportol, a funkciós ruházat a legjobb sportruházat választás. Nem csak a széltől és az időjárás viszontagságaitól véd, hanem sok egyéb hasznos funkcióval rendelkezik: a hálós betétek és a szellőzőnyílások biztosítják a tökéletes hőmérsékletet és szabályozzák a páratartalmat. Ha sötétben fut, figyelmet kell fordítani a fényvisszaverős részekre, amik a láthatóságot növelik.

Zene nélkül nem működik semmi? Sok felsőrész most speciális kábellel rendelkezik. A praktikus 3-az-1-ben kabátok tetszés szerint illeszthetők a szezonhoz és a terveihez.

Szabadidőfelső Sportnadrág
Sportcipők
Póló
Póló Legginsy
Sportcipők
Szabadidőfelső Legginsy
Sportcipők
Póló

Legyen erősebb, mint a legerősebb kifogása

5 tipp a lustaság ellen:

#1 Pakolja este össze a sporttáskát: így már reggel rögtön kéznél van

#2 Kettesben a sportban: aki másokkal találkozik, nem olyan gyorsan talál kifogást

#3 Jegyezze fel a találkozót a naptárban: a rutinok segítenek a labdánál maradni

#4 Sport napló: elvégzett edzéseket jelölje zölddel a naptárban. Büszkévé tesz és inspiráló!

#5 Az eredmények megjutalmazása: egy kedvenc Smoothie a bárban, egy új sportruha, vagy egy Wellness hétvége a barátnővel. Ön dönti el, mi motiválja a leginkább.