Divat klasszikusok

A miniszoknya

...valóban egy kultusz jelenség a női divat világában. A 60-as és 70-es években még felborzolta a kedélyeket, ma már nélkülözhetetlen. Akár nyáron, napbarnított lábakkal vagy télen, átlátszatlan harisnyával, a mini a szép lábakat tökéletesen az előtérbe helyezi.

fehér felső

Divat-tipp

Unalmas alapdarabok? De nem a rövid, dzsörzé szoknyákkal. Pillanatok alatt mindenféle stílushoz kombinálhatóak.

Az összes miniszoknyához »

lányok kockás szoknyában
Jana bonprix

Miért szeretem

Szeretem a rövid szoknyákat! Szép, hosszú lábakat varázsolnak és csodálatosan kombinálhatóak. Akár nagyon szexisen körömcipőhöz vagy lezserül egy tornacipőhöz, a mini minden stílussal párosítható. Vigyázni csak a munkanapokon kell vele. Túl szexi soha nem lehet, de átlátszatlan harisnyával, motoros csizmával és magasra szabott pulóverrel még a mini is mehet az irodába.

Styling-tippek

Aranyos kombináció

Rövid kötött pulóver és magasra szabott derékpánttal ellátott mini egy tökéletes duó. Válasszon kontrasztokban gazdag színeket, és máris úgy néz ki, mint egy rövid ruha.

Party Time

Itt teljes egészében az arany a nyerő. Sima feketével együtt igazi pompás öltözéket varázsol.

Ez lezser!

Rojtos mini és nyomott mintás póló tökéletes a nyári napokra. Akár fesztiválra vagy egy ellazult hétvégére a barátokkal, ez az öltözék tökéletes.

Mutassátok a lábatokat

futó lányok
fekete miniszoknya csipkével

Természetesen részletekben gazdag és nagyon divatos is lehet a miniszoknya. Ez a változat romantikus csipkeszegéllyel ebben a szezonban nagyon trendi.

fekete és rózsaszín miniszoknya 2 db

A kötelező! A sima dzsörzé változat nem hiányozhat a ruhatárból. Lezser, bőszabású felsőrészekhez illik a legjobban.

kék farmer szteccs miniszoknya

Farmer mindig megy. Ez a miniszoknyákra is vonatkozik. Akár sportcipővel és pólóval, blúzzal és körömcipővel vagy a parti variáció toppal és tűsarkúval. A farmer mini a klasszikus farmernek konkurenciája minden értelemben.

fehér miniszoknya kék virágokkal

Nyárias lesz a virágmintás variációban. Tökéletes nyaralásra vagy hétvégére a parkba. Ez a szoknya tökéletesen illik napbarnított lábakhoz.

Your Story

lányok a strandon

"Szeretem a lábaimat, ezért minden egyes évben örülök a nyárnak. Hiszen akkor megint előkerülhet a mini és lehet a lábakat mutatni."

lány a városban | lány a városban | galambokat etető lány