Divat klasszikusok

A maxi ruha
Könnyed és földig érő

21.11.2015

A maxi ruhák olyan csodálatosan könnyedek és nagyon kényelmesek. Ezért minden évben újra a nyár kötelező ruhadarabjai közé tartoznak. A földig érő ruhák úttörője a 70-es évek hippi ruhái voltak. Ebbenl az időszakban keletkeztek a színes és trendi boho mintázatok is. A mai napokban a maxi ruhának többféle változata van: a sima pamutruhától kezdve az elegáns fekete alkalmi ruháig.

fonott, karamell színű bőröv

Divat tipp

Egy vékony öv kiemeli a derekat és szép alakot varázsol.

Jana bonprix

Miért szeretem!

A maxi ruhák tökéletes nyári öltözékek minden nőnek! Leginkább akkor, ha nem szereti a lábait mutatni, de mégis szellősen és kényelmesen szeretné érezni magát. A különböző anyagok, szabásvonalak és színek által a választék hatalmas, így soha sem unalmas.

Styling-tippek

Gála fellépés

A fekete mindig is az első helyen fog állni az esti színek terén. Az elegáns, csábító megjelenésről magassarkú lábbelik gondoskodnak. Természetesen szintén feketében.

Strand party

Nyáron élénk színekre van szükségünk. A tökéletesen illő nyakláncok leginkább a sima színeknél emelheti ka megjelenés fényét.

Summer in the City

Farmer találkozik fehér csipkével: Egy szellősen könnyed öltözék a városba.

Csak felveszed és kész!

Egyenes szabásvonalak elrejtik az apró problémás részeket a hason és a lábakon, anélkül hogy előnytelenek lennének. Vigyázat hatalmas mintákkal!

A nyári ruhák klasszikus variációja hippi mintázattal. Pöttyök és állatminták is szívesen mutatják magukat a földig érő ruhákon.

hosszú sárga ruha
hosszú ruha

Erős színek hozzátartoznak a maxi ruhákhoz. Vállpánt nélküli vagy nyakpántos variációk előtérbe helyezik a felső testrészt.

hosszú ruha

Mint sima pamutruha a maxi ruha ideális a strandra. Egy rövid szabásvonalú farmerdzsekivel indulásra készen a városba.

Your Story

vidám lányok

Egy forró nyári napon csak sétálni és kikapcsolódni - ezt sokkal többször kellene csinálnom!

Saint-Tropez