Divat klasszikusok

A garbó
Stílusbiztos társ a hideg napokon

14.01.2016

Régen a garbó nyakú pulóver különböző férfi munka- és egyéb csoportok jellemzője volt: de később, mikor Audrey Hepburn vagy Sharon Stone a magasra szabott ruhadarabot nőies eleganciával és csábító fazonban behozta, új fénybe került és a garbót ezentúl nem lehetett a női divatvilágból kihagyni. Ezért minimum egy darabnak helyet kell találni a stílusbiztos hölgyek szekrényében. A számtalan variációk különböző alkalmakra illenek és kellemesen melegen tartanak. Egy igazi mindenttudó minden időjárásban!

barna rövidszárú csízma

Divat tipp

A hozzá ilő csizma teljessé teszi az öltözéket az őszi és téli napokon!

Jana bonprix

Miért szeretem

A garbó nyakú pulóver az egyik oka annak, amiért még a hidegebb napoknak is örülni tudok. Azáltal, hogy olyan sokoldalúan kombinálható, mindig találok egy szép együttest különböző alkalmakra, amiben nem csak jól érzem magam, hanem a hideg napokra is jól fel vagyok vele szerelve. Mindegy, hogy klasszikusan sikkes vagy sportosan lezser: a helyes kiegészítők segítségével a garbó soha nem lesz unalmas. Nekem ezért ez a ruhadarab a kötelező darabok közé tartozik, melyek a szürke őszi és téli napokon is fénypontot visznek az életembe!

Styling tippek

Kiváló a hétköznapokon

Egy öltözék minden alkalomra! A vagány csőfarmerrel és a lezser csizmával együtt kombinálva ez a sportos garbó teljessé teszi a mindennapos stílust.

Oversize-Chic

A pulóvertől a ruháig: Divatos hosszú fazonban, legginggel és magas csizmával kombinálva, mindig jó megjelenést nyújt.

Office-Look

Let´s get down to business! Ezzel a szép öltözékkel nem csak optikailag, hanem tudatosan is magabiztos megjelenése lesz.

Kedv a garbóra

vízparton álló lány
lila garbó

A klasszikus

Szép fazonok és időtlen kivitelezés: ez jellemzi az alap variációt, ami nem hiányozhat egyetlen egy ruhatárból sem.

fehér pulóver

A simulékony

Doromboló cicák figyelem! Ez a kényelmes garbó nem csak a kellemesen puha anyagával győz meg, hanem a szép kötött részleteivel is.

fekete garbó

Az elegáns

Elegáns gyöngyökkel díszített garbó, ami biztos, hogy társa lesz a következő randin vagy a következő ünnepen, mert stílusos megjelenést biztosít.

rózsaszín hosszú pulóver

A vidám színű

Szeretjük színesen! Ez a garbó egy igazi fénypont és a rikító színe ellenáll a szürke őszi és téli napoknak.

Your Story

mosolygós lány

Hosszú séták a strandon és a szél érzése: így töltöm a szép, napos őszi és téli napokat a legszívesebben! Végre megint elővehetem a szekrényből a kedvenc pulóveremet.

Itt láttuk

vásárló nő | anya a lányával | szerelmesek