Divat klasszikusok

A csíkos felsőrész

6.11.2015

Vakáció az első gondolatunk, ami csíkos pólóknál eszünkbe jut. Pontosan a klasszikus, kék fehér csíkos emlékeztet bennünket a hosszú franciai nyári estékre és a szép nyaralásra, amit ott töltött az ember.

szürkésfehér hosszú ujjú felső

Divat tipp!

A klasszikus, csíkos póló & farmer, ami egy aranyos kertésznadrággal lesz trendi.

Jana bonprix

Miért szeretem

Csíkos pólók igazi mindenttudóak. Akár lezserül a kedvenc farmerhez, vagy egy blézerrel az irodába. A csíkos pólók igazi alternatívák a fehér blúzhoz. Ezen kívül egy kis francia hangulatot visz az öltözékbe.

Styling-tippek:

A klasszikus tengerész

A tengerparti nyaralás érzése könnyed, így a kék fehér csíkos póló nagyon jó társ a vakáción. Aranyos szandállal és fehér nadrággal teljessé teszik a stílust és tökéletes egy városlátogatáshoz vagy este az étterembe.

A csíkok szuper trendik

Az tény, hogy a csíkos pólók soha nem mennek ki a divatból és pillanatok alatt divatosan lehet kombinálni. Ebben a szezonban divatos egy telitalpú lábbelivel és rikító színben pompázó nadrágszoknyával.

Lace & Stripes

Farmer és csíkok mindig mennek. Izgalmas lesz a kombináció rikító színekkel. Tehát nyugodtan válogasson a színek között és tegyen fénypontot az öltözékébe.

fekete-fehér csíkos top 2 db

A vagány variáció! A csíkos, bordás anyagból készült top teljessé teszi a lezser ruházatot és tökéletesen illik farmerhez és sportcipőhöz.

kékesfehér póló 3/4-es ujjal

Farmer mindig megy. Ez ugynaúgy igaz a miniszoknyákra is. Akár sportcipővel és pólóval, blúzzal és körömcipővel vagy a parti variáció toppal és tűsarkúval. A farmer mini a klasszikus farmernek konkurenciája minden értelemben.

lány fagyival
szürkésfehér hosszú gyűrt felső

Különleges anyagok és jól nézhetnek ki csíkos mintázattal. A képen látható póló aranyos felülettel készült és az asszimetrikus szabásvonalával igazán gyönyörködteti a szemet.

szürkés-rózsaszín felső rövidujjal

Rózsaszín és szürke egy csodálatos színösszeállítás, mindenek előtt napbarnított bőrön. Ez a csinos póló a mély hátkivágásával jeleskedik.

Your Story:

lányok rövid csíkos ruhában
joghurtot evő lány | lány csíkos felsőben | szemüveges nő