XXL-es divat

Nézd meg »

Férfi divat

Nézd meg »

Divatcikkek kislányoknak

Nézd meg »

Nőknek pulóverek

Már 3799 Ft-tól »

Pulóverek férfiaknak

Nézd meg »

Meleg kardigánok

Nézd meg »

Fiú pulóverek

Nézd meg »

Must Have
Szövetruha divatos kiegészítőkkel

Nézd meg »

Kötött sapkák

Már 2499 Ft-tól »

Lábbelik minden időjáráshoz

Nézd meg »

Pulóverek

Nézd meg »

Póló csipkével

Nézd meg »

Őszi dzsekik

Nézd meg »

#bonprixitsme
Meríts ihletet az Instagram összeállításaiból

Divatos ruhák minden méretben, kedvező áron.

Női, férfi és gyermek ruházat

Bonprix áruház – divatinspiráció mindannyiunk számára

A bonprix női divatárui már több mint 25 éve inspirálják a hölgyeket ruhatáruk összeállításában. A rendszeresen megjelenő új kollekciók átértelmezik a legújabb trendeket és azokat a nők mindennapos szükségleteihez igazítják. A legfontosabb, hogy kortól és alaktípustól függetlenül mindannyian jól érezzék és vonzónak találják magukat. A 32-58-as méretű ruhák kiemelik a nőiség előnyeit és segítenek az öltözéken keresztül kifejezni az egyéniségüket.

Divatos ruhák mindenkinek

Divatárunk ugyanolyan sokszínű, mint vásárlóink valódi világa. Társa lehet a hölgyeknek a mindennapi, kihívásokkal teli úton és megtalálhatják a számukra és szeretteik számára az ideális öltözéket minden alkalomra. A bonprixnél a női divat dominál, de ezen kívül kapható még férfi divat, gyermekruházat illetve lakáskiegészítő is. Megtalálhatók tehát a férfi pulóverek és nadrágok ugyanúgy, mint a lányka ruhácskák vagy a sötétítőfüggönyök.

Ruhák minden alkalomra

Az elegáns estélyi ruháktól kezdve a hétköznapi (casual) és a sportos városi stílusig minden fellelhető. Elegáns esküvői ruhák, estélyi kreációk, szilveszteri öltözékek, nyári ruhák – ez csak néhány a legnépszerűbbek közül, melyek elnyerték a bonprix vásárlóinak tetszését.

Ügyfeleink körében nagy népszerűségnek örvendenek az XXL-es ruhák is. A méretek széles választékának köszönhetően minden hölgy megtalálhatja a számára megfelelő fazont és szabást, amelyben magabiztosnak és vonzónak érzi magát.

A bonprixnél mindenki, aki értékeli a kényelmes vásárlást, minden méretben stílusos fazonokkal találkozik, elérhető áron.

Bonprix it’s me.