Mi a sikeretek receptje?

Tell me

Összetevők: szenvedélyes divatszeretet, a nemzetközi internetes kereskedelemben való jártasság (e-commerce) valamint számtalan motivált alkalmazott.

Ennek a modellnek köszönhető, hogy a bonprixet szívesen választják az ügyfelek Európa, valamint Észak- és Dél-Amerika 29 országában. Bevételünk több, mint 50%-át a külföldi piacokon szerezzük. Ezzel az Otto Group legnagyobb forgalmú vállalatai közé tartozunk. Forgalmunk alapját az elektronikus kereskedelem (e-commerce) valamint a mobilkészülékeken történő eladás képezi. Nemzetközi webáruházaink a számítógépeken, okostelefonokon és táblagépeken hétről hétre új ajánlatokat kínálnak: legfrissebb divatcikkeket, egyéni tanácsokat valamint számtalan inspirációt, amelyek ügyfeleinket arra ösztönzik, hogy ismételten felkeressék a bonprix onlinet az újdonságokért. Ügyfeleink szívesen vásárolnak webáruházainkban. A bonprix által világszinten lefedett összes piac bevételeinek kb. 70%-a, 1,4 milliárd Euró összértékben (2015/2016) az internetes eladásokból származott. Ezen kívül katalógusaink és a bonprix németországi állandó boltjai is sok ügyfelet vonzanak, s késztetnek vásárlásra.

Jövőbeli terveinket a  Vállalati Jövőképünkben fogalmaztuk meg.

Tell me more...

Kattintson a kérdésre, hogy többet tudjon meg a történetünkről, a nemzetközi jelenlétünkről és a bonprix elektronikus világáról.

Melyik országokban vagytok jelen?Nemzetközi bonprix
Ebben az évben a 30. születésnapotokat ünneplitek. Mire vagytok a legbüszkébbek?Történet
A legújabb trendeket kínáljátok. Rendelkeztek a legújabb technológiával is?Digitalizálás
fel