Termék minőség

Viselhetem a ti divatotokat minden gond nélkül?

Fenntartható termékeinkhez olyan anyagokat vagy folyamatokat választunk, amelyek megfelelnek az emberek és a környezet védelmének magas követelményeinek. Az anyagok Fenntartható termékek közé számít ma a FSC-tanúsított fa, Cotton made in Africa, organikus pamut, REPREVE® és TENCEL®

Ezeknek köszönhetően az egész életciklus során az emberre és a környezetre kifejtett káros hatása jelentősen csökken a hagyományos alternatívákhoz képest. És ha ezeket az anyagokat meghatározott minimális szinten tartjuk, akkor a termékünket fenntartható termékként említjük. Ezt láthatóan jelezzük, hogy tudja Ön is, mi az ami termékben különösen fenntartható.

A folyamatokban elismert minőségi pecséteket és tanúsítványokat követünk, mint a GOTS, a GRS, a STEP és a bluesign. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk, hogy a folyamatok igényeinknek megfelelően működjenek. Ha ez biztos, akkor fenntartható terméknek hívjuk termékeinket. Tudjon meg többet a fenntartható anyagokról itt. Fenntartható termékek

Ügyeltek a felelős és fenntartható előűllításra a cipők esetében is?

Nemcsak erre(a társadalmi normáknak és a minimális kémiai követelményeknek való megfelelés mellett), hanem a textiliparhoz képest még a bonyolultabb lábbeli gyártásnál is megteremtjük saját szabványunkat. Célunk, hogy hasonló színvonalat dolgozzunk ki a cipők számára mind az ellátási lánc, mind a végtermék tekintetében, ahogyan azt már a ruházatra is alkalmazzuk. Tervezett szabványunknak az ÖkoTex követelményein kell alapulnia, és messze meghaladja a jogszabályi követelményeket.

Hogyan keletkezik nálatok jó minőség?

A jó és lelkiismeretes együttműködés által.

A termékeink minőségének a követelményei nagyon magasak. Ez kezdődik egy ruhadarab tervezésénel és kiterjed a szállítók kiválasztásáig, a termékek helyszínen történő teszteléséig, valamint a vásárlóhoz való áruszállításig. Ennek a közös folyamatnak a végén található a szállítóinkkal és partnereinkkel együtt a termékeink minősége. Hiszen csak akkor, ha az anyag, a kivitelezés, az illeszkedés és a funkció a saját és a partnereink szigorú követelményeinek megfelelnek, kezdődik a termelés.

Ki gondoskodik arról, hogy minden rendben legyen?

A minőségi szakértőink.

Azt mondják, a minőség nem a véletlen műve, mi azt mondjuk a minőség egy globális folyamat eredménye, ezért minden lépést a minőségi szakemberek ellenőriznek – egy fazon tervezésétől kezdve a ruhadarab kiszállításáig. Szín, szabásvonal, varrás és hímzés. Mindennek tökéletesnek kell lennie. Még a raktárban is ellenőrizzük a termékeket véletlenszerűen, anyaghiba, feldolgozás és illeszkedés miatt. És csak akkor, amikor tényleg minden rendben van, indulnak a termékek a boltokba - és Önhöz.

Számít az én véleményem is?

Természetesen igen, nagyon is.

Ha megosztja velünk, hogy például a póló túl rövid, túl hosszú vagy túl bő, ezt nagyon komolyan vesszük és továbbítjuk a minőségi szakembereknek, ezáltal Ön is részéve a minőségi ellenőrzésnek. Tehát, ha egy terméket visszaküld, mondja el nyugodtan a véleményét, mert csak így tudjuk folyamatosan javítani a divatunkat.

Muszáj, hogy egy bizonyos alakom legyen a tökéletes illeszkedés érdekében?

Nem, hiszen a tervezőink számos különböző stílust terveznek, figyelembe véve a vékony, klasszikus és erősebb típusokat.

Ahhoz, hogy tetőtől talpig jól érezze magát, pontosan odafigyelünk a fazonra és a kényelemre. Még a szabásminták is úgy vannak kialakítva, hogy ezek különböző alak típusokhoz illenek. A mellszobrok mellett nagyon kritikus tesztelők is viselik a legújabb darabokat és elmondják nekünk, ha valami valahol szorít vagy feszül. Csak akkor, ha az illeszkedés jó, gyártjuk a terméket. Hogy el tudja mondani: „Ez tökéletesen illeszkedik!“

fel