Mi motivál benneteket a bonprixnál?

Tell me

Szeretnénk a vásárlóinkat világszerte elvarázsolni a divatvilágunkkal, szenvedélyesen dolgozunk ezért.

A bonprix egy nemzetközi divatcég, melynek a központja Hamburg. A világ kifutóin megjelenő trendeket alakítjuk át hétköznapi divattá, s így inspiráló kollekciót kínálunk különféle alkalmakra, mindezt különböző stílusban és méretben. Öt saját márkánknak és havonta megjelenő új kollekcióinak köszönhető, hogy ügyfeleink felkeresnek bennünket nemzetközi online áruházainkban valamint németországi állandó üzleteinkben, illetve átolvassák katalógusainkat, hogy rendszeresen felfedezhessék a bonprix újdonságait.

Üzleti modellünk már bizonyított: a bonprix Németország vezető 10 internetes áruháza közé tartozik (forrás: „E-Commerce-Markt Deutschland 2015“ von EHI Retail Institute / Statista). A nemzetközi színtéren is sikereket könyvelünk el, jelenleg már Európa, Észak- és Dél-Amerika 29 országában vagyunk jelen. Ugyanekkor a bonprix az Otto Group legnagyobb forgalmú vállalatai közé tartozik. Sikerünket világszerte 4000 munkatársunknak és az összes elégedett ügyfelünknek köszönhetjük.

Tell me more

Kattintson a kérdésre, hogy többet tudjon meg a márkánkról és a divatvilágunkról, az üzleti modellünkről és a bonprix mögött álló emberekről.

Mi teszi a bonprixet különlegessé?Márka és divat
Mi a sikeretek titka?Üzleti modell
Ki dolgozik a bonprixnál?Emberek
fel