Klima

Mennyire figyelnek a víz fogyasztására?

Tudjuk, mennyire értékes a víz, és ezért eltökélt szándékunk, hogy nagyon óvatosan kezeljük ezt az erőforrást. Jelenleg az afrikai gyapot használatával takarítjuk meg a legtöbb vizet, mivel itt csak az esővíz öntözés megengedett. Ezzel kb. 2000 liter vizet takarítunk meg kilogrammonként. Emellett három további úttörő vízprojektet szeretnénk megvalósítani a közeljövőben.

E három projekt egyikét jelenleg fejlesztjük: A partnerekkel közösen létrehoztunk egy vietnami vállalatot - a CleanDye-t. A jövőben forradalmi festési módszert alkalmazunk: a termékeinket víz helyett C02-vel fogjuk festeni. Ez pólóként kb. 25 liter vizet takarít meg, és a felhasznált CO2 még mindig 95% -ban újrahasznosított. Ezenkívül a folyamatokat vegyi anyagok felhasználása nélkül is meg tudjuk tenni. Ez háromszorosan jó a környezet számára.

Számunkra nemcsak a technológia forradalmi, hanem az a tény is, hogy először közvetlenül az ellátási láncba fektetünk be. Az újonnan épített gyár partnereként közvetlenül elhelyezhetjük magas színvonalunkat és szabványainkat, és saját tempónkban tovább fejleszthetjük ezeket.

Hogyan tudnak a szállítóitok CO2-t megtakarítani?

Például CPI2 által.

A CPI2 egy vállalatok általi kezdeményezés, amelynek az a célja, hogy a szállítóink is energiát takarítsanak meg és így védjék a klímát. CPI2 lehetőséget kínál a gyáraknak, hogy jelentősen csökkentsék az energiafogyasztást. Ezáltal a gyárak jelentős költségeket takaríthatnak meg és csökkenthetik a CO2 kibocsátását. A CPI2 alapja egy online program, ami támogatja a gyárakat az energia hatékonyabb felhasználására, ellenőrzésére és mentésére, a jobb klíma érdekében.

Hogyan biztosítják a vegyszerek felelősségteljes használatát?

Bizonyos textilgyártási lépéseknél vegyi anyagokra van szükség, mint például a festéshez, mosáshoz vagy nyomtatáshoz. Fontos azonban számunkra, hogy e vegyi anyagok használata ne gyakoroljon negatív hatást az emberekre és a környezetre.

Éppen ezért már évek óta szorosan együttműködünk beszállítóinkkal a vegyi anyagok kezelése érdekében, amely olyan alternatívákra összpontosít, amelyek folyamatosan csökkentik ezeket a hatásokat. Mindenekelőtt önsegítő segítségre számítunk: Ez magában foglalja az önértékelést (pl. A CPI2 kémiai modulján keresztül), valamint átfogó képzést a vegyi anyagok helyes és biztonságos kezelésében, az összes felhasznált anyag felelősségteljes ártalmatlanításában, valamint a vegyi anyagok általános csökkentésében. Természetesen ellenőrizzük a végterméket is a követelményeknek való megfelelés érdekében.

Mit csináltok a vállalatnál a klímáért?

Mi elkerülünk, csökkentünk és újrahasznosítunk.

Természetesen nálunk is van klímavédelem.

Ehhez az elkerülés, a csökkentés és az újrahasznosítás elvére helyezzük a hangsúlyt, ezért igyekszünk elkerülni, illetve csökkenteni a felesleges energiafogyasztást és újrahasznosítható alapanyagokat használunk.

Mert csak az elkerülés, a csökkentés és az újrahasznosítás által tudjuk mindannyian a környezetünket és a klímánkat védeni.

Ezt csinálom én!

Csak az Ön méretében rendeljen meg ruhadarabokat. Minden egyes visszaküldött csomag még több áruszállítást jelent, ami terheli a környezetet.

fel