Divatvilágunk

Milyen a divatotok?

Ugyanolyan sokoldalú, mint a vásárlóink: az estélyi ruhától kezdve a tornacipőig mindenki megtalálja azt a stílust nálunk, ami hozzá illik.

A bonprixnél követjük a legújabb trendvonalakat és átváltoztatjuk azokat a mindennapi élethez illő inspiráló fazonokra és stílusokra. A partiöltözettől kezdve a laza farmereken át a flanelpizsamáig nálunk minden élethelyzethez és hangulathoz találsz cikket. Termékeink gyártása során kulcsfontossággal bír a kiváló minőség, fenntartható fejlődés és az emberekkel szembeni felelősségvállalás.

Felelősségünk

Nálunk tiszta lelkiismerettel vásárolhat kedvező árakon. Ruháink gyártásához egyre nagyobb mértékben használunk fenntartható termesztésből származó pamutot. S mivel kollekcióink megalkotása során nem csak a különféle élethelyzeteket, hanem minden alakot is figyelembe veszünk, ezért a 32-től 58-as méretig kínálunk divatcikkeket.

A kínálatunk öt márkára van felosztva, melyekből mindegyik egy stílusirányzatot képvisel. A valóságban legtöbb vásárlónk mind az öt márkából vásárol magának, mindig találnak maguknak olyasmit, ami az adott eseményhez vagy élethelyzethez illik.

"A bpc a kényelmes, lezser divatirányzatot követi, amely minden napra kényelmet biztosít. Kényelmes és tökéletes kombinálható."

Simone, bpc kollekció termékmenedzsmentje

"bpc selection: Exkluzív, stílus ruhák a legjobb anyagokból. A bpc selection kollekciói a klasszikusat és a modern irányzatokat kötik össze, s a jóízlést, elegáns kinézetet kedvelő nőknek szólnak."

Julia-Christine, bpc Selection termékmenedzsmentje

"A Bodyflirt a nőiesen divatos, modern megjelenést képviseli - tökéletes a magabiztos nőknek, akik jól érzik magukat a bőrükben, és ezt szívesen meg is mutatják."

Michael, a Bodyflirt termékmenedzsmentje

"A Rainbow, a legutolsó trendeket és a szezon slágereit kínálja, miközben divatos, stílusos megjelenést biztosít."

Carolin, termékmenedzsment Rainbow

"John Baner a farmerkedvelők márkája. Divatos farmerek választékát kínálja minden színben és fazonban minden alaktípusra."

Eric, John Baner termékmenedzsmentje

fel