Digitalizálás

A legújabb trendeket kínáljátok. Rendelkeztek a legújabb technológiával is?

Igen, és büszkék is vagyunk rá. Innovatív technológiákat használunk, hogy a webáruházban és az alkalmazáson keresztül bonyolított vásárlások során ügyfeleinknek élményt jelentsen.

Az új ruhák vásárlása mindig különleges dolog. Az új felső, pulóver vagy színes ruha olyan ajándék, amellyel magunkat lepjük meg. Éppen ezért arra törekszünk, hogy a vásárlás nálunk inspiráló élmény legyen. Webáruházainkban és alkalmazásainkban nem csak a legújabb divattrendeket kínáljuk, hanem azokat úgy is állítjuk be, hogy az online vásárlás örömteli legyen, akár otthon a képernyőn keresztül vagy utazás közben a telefonon zajlik. Felhasználjuk a műszaki felfedezéseket, hogy a lehető legjobban segítségére lehessünk Vásárlóinknak és megkönnyítsük számukra a kedvenc és megálmodott ruháik megtalálását.

A fentebbi okok miatt termékeink a fotókon többféle közeli képen láthatók, az internetes oldalakon a méretek és fazonok szerint is be lehet állítani a szűrőt. A közösségi média fórumain közvetlenül kommunikálhatunk az ügyfeleinkkel és felhasználjuk a digitális marketing újabb lehetőségeit, hogy ügyfeleinknek olyan divatcikkeket kínálhassunk, amilyet keresnek. Mindemellett a bonprixnél jó érzést és örömöt nem csak a divatcikkek váltanak ki, hanem már a divattal kapcsolatos vásárlás ténye is.

fel