Vissza az alapdarabokhoz: ruhák, melyek nem hiányozhatnak a szekrényből!

Vissza az alapdarabokhoz: ruhák, melyek nem hiányozhatnak a szekrényből!

10.09.2021

A szezonváltás a legjobb alkalom arra, hogy rendbe tegyünk ruhatárunkat, és kiegészítsük a mindig divatos, s egyben abszolút nélkülözhetetlen darabokkal. Az influenszerek imádják a kevesebb több trendet. Csatlakozz hozzájuk és szerezd be az ún. „kapszulagardrób” pótolhatatlan darabjait, melyeket megvásárolhatsz a www.bonprix.hu oldalon.

1. LÉPÉS: ING VAGY PÓLÓ

Az egyszerű, kiváló minőségű anyagból készült póló vagy a klasszikus fehér ing sohasem megy ki a divatból. Bármilyen alkalommal viselhető, hiszen minden helyzetben jól nézünk ki bennük. A lenvászonból vagy organikus pamutból készült felsők pedig nagyon időtállók.

2. LÉPÉS: KLASSZIKUS FARMER ÉS FEKETE NADRÁG

A következő ruhadarab, amely nem hiányozhat a kaszula gardróbod elkészítésekor, az az egyenes szabású nadrág. Ne legyen rajta díszítés és hasíték, mert akkor mindenhez illik. A klasszikus farmert egyaránt viselhetjük fehér vállpántos felsővel vagy egy elegánsabb blúzzal is. A megfelelő kiegészítők pedig megfűszerezik az egész stílust!

3. LÉPÉS: KABÁT, KARDIGÁN VAGY ESETLEG MELLÉNY?

A minimalizmus jegyében az egyszerű felsőruházatra koncentrálunk, mint például a klasszikus maxi kabát, hosszú kardigán vagy kötött mellény. Ne feledd, hogy a semleges színeket érdemes előnyben részesíteni, mert biztos lehetsz benne, hogy az mindenhez fog passzolni!

A kapszulagardrób tökéletes megoldásnak bizonyul az örök ”Nincs mit felvennem” problémára 😊, és emellett rengeteg időt is megtakaríthatunk vele. Látogass el a www.bonprix.hu oldalra és fedezd fel a neked való időtlen klasszikus ruhadarabokat még ma!

A bonprixről

A bonprix nemzetközi ruházati vállalat, székhelye Hamburgban található. A világ kifutóin megjelenő trendeket alakítjuk át hétköznapi divatcikkeké, ezzel inspirációval teli kollekciókat kínálva. Mára Európa 29 országában, Oroszországban, Észak- és Dél-Amerikában is jelen vagyunk.

bonprix – it’s me. Mottónk kifejezi divatvilágunkat és megközelítésmódunkat. Kollekcióink tervezésekor nem csak minden élethelyzetet, hanem minden alaktípust is figyelembe veszünk, s 32-58-as méretű divatcikkeket kínálunk. Pontosan tudjuk, hogy az igazi nők mennyire különbözők, s ez megjelenik termékeinken is. A bonprix által kínált ruhák nem csak kiváló megjelenést jelentenek. Célunk az, hogy ügyfeleink minden nap elégedettek legyenek és jó közérzetük legyen.

Sajtókapcsolat:

pr@bonprix.pl

Letölthető anyagok:

Képek: JPG formátum

Töltsd le (680.88 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (610.43 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (689.35 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (822.20 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.15 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (593.91 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.05 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (552.79 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (650.08 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (721.47 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.15 MB)

Szöveg: PDF formátum

Töltsd le (326.38 kB)

fel