#SweaterWeather – a legdivatosabb pulóverek áttekintése

#SweaterWeather – a legdivatosabb pulóverek áttekintése

17.09.2021

Az ősz a hosszú filmekről szól, mikor egy takaróba burkolózva, forró teával és meleg pulóverben töltjük az esténket. Mikor beköszönt a sweater weather érdemes elgondolkoznunk azon, hogyan készülhetünk fel rá a legmegfelelőbben. A bonprix a segítségünkre siet és bemutatja a legdivatosabb őszi öltözeteket erre a szezonra.

SKANDINÁV IHLETÉS

A nagy gombokkal rendelkező szvetter kétségtelenül az ősz „tartozéka”. Az előző szezonban mindezt már szinte túlzásba vittük. Az ilyen kardigán felvehető a pólóra, de akár felsőként is hordható. Az influenszerek megszerették a vastag fonású, semleges színű pulóvereket, melyek a hygge jegyében születtek! Ezek a darabok jól mutatnak a mom típusú farmerrel és a boho hangulatú ruhákkal.

EGYENESEN AZ IT-GIRLS SZEKRÉNYÉBŐL

A kötött mellény olyan trend, mely visszatér a kegyeinkbe – és ennek nagyon örülünk. Mivel sokféleképpen hordható, így ruhatárunk eme univerzális darabja megfelelő kiegészítőkkel minden alkalomra felvehető. Elegáns blúzzal vedd fel, ha klasszikus kinézetre vágysz. Jó ötlet lehet oversize változatban is beszerezni, mert így könnyedén helyettesítheti az alap egyberuhát vagy tunikát.

ENNÉL MELEGEBB MÁR NEM IS LEHETNE
A hosszú pulóver és kardigán a vékony kabát legjobb helyettesítő darabja. Idén ősszel azokat választjuk, melyek semleges színűek, gombosak, de azt is szóba jöhet, amelyet nem is lehet összehúzni. Szintén divatosak a szabálytalan, geometrikus mintás kardigánok.

Egy biztos: a www.bonprix.hu-val a hideg őszi esték is kellemesek lesznek.

A bonprixről

A bonprix nemzetközi ruházati vállalat, székhelye Hamburgban található. A világ kifutóin megjelenő trendeket alakítjuk át hétköznapi divatcikkeké, ezzel inspirációval teli kollekciókat kínálva. Mára Európa 29 országában, Oroszországban, Észak- és Dél-Amerikában is jelen vagyunk.

bonprix – it’s me. Mottónk kifejezi divatvilágunkat és megközelítésmódunkat. Kollekcióink tervezésekor nem csak minden élethelyzetet, hanem minden alaktípust is figyelembe veszünk, s 32-58-as méretű divatcikkeket kínálunk. Pontosan tudjuk, hogy az igazi nők mennyire különbözők, s ez megjelenik termékeinken is. A bonprix által kínált ruhák nem csak kiváló megjelenést jelentenek. Célunk az, hogy ügyfeleink minden nap elégedettek legyenek és jó közérzetük legyen.

Sajtókapcsolat:

pr@bonprix.pl

Letölthető anyagok:

Képek: JPG formátum

Töltsd le (953.61 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.64 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.46 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (979.07 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.25 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (906.07 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.31 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.00 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (935.77 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (764.52 kB)

Szöveg: PDF formátum

Töltsd le (256.98 kB)

fel