I♥Denim! A legdivatosabb farmerruhák körképe

I♥Denim! A legdivatosabb farmerruhák körképe

24.09.2021

A farmer az az anyag, mely soha nem megy ki a divatból. Gyakorlatilag mindenhez illik és minden alkalomra felvehető. Randevú? Találkozó a barátokkal? Esetleg csak egy séta? Százféle szituációt ismerünk, mikor a farmer nem helyettesíthető 😊. Győződjetek erről meg a www.bonprix.hu-val.

BLUE JEANS, WHITE SHIRT ...

Nehéz olyasvalakit találni, akinek nincs a szekrényében legalább egy farmer. Milyen modelleket hordunk ebben a szezonban? Már egy jó ideje a széles szárú nadrág és az egyszerű szabás a trendi. A magasított derekú változatok a 80-as és 90-es évek modelljeire emlékeztetnek. A ruhatárunkba érdemes klasszikus csőnadrágot is beszerezni, ugyanis nagyon jól mutat fehér blúzzal és magassarkúval.

COWBOY STYLE

A farmerdzseki és –ing abszolút az őszi ruhatárunk ”must-have”-je. Különösen divatos az oversize méretű klasszikus, amit akár a férfiak szekrényéből is kölcsön vehettük volna. Az ing pedig az a ruhadarab, mely minden szettet feldob. Bátran hordjatok farmert total look változatban is!

JEANS MÁS FELVONÁSBAN

A farmer jól mutat más, szokatlanabb változatban is, pl. overálként. Ez hosszú ujjú verzióban tökéletes választás ősszel. Húzz fel hozzá sportcipőt és egyszerű kabátot, s így látványos, és egyszerre keresetlen kinézetet nyerhetsz. Szintén nagyon divatos opció a mini farmerszoknya.

A farmer uralkodik az Instagramon, a világhíres tervezők bemutatóin és az utcákon is. Mindenképpen tekintsd meg, hogy milyen újdonságokat találsz erre a szezonra a www.bonprix.hu-n.

A bonprixről

A bonprix nemzetközi ruházati vállalat, székhelye Hamburgban található. A világ kifutóin megjelenő trendeket alakítjuk át hétköznapi divatcikkeké, ezzel inspirációval teli kollekciókat kínálva. Mára Európa 29 országában, Oroszországban, Észak- és Dél-Amerikában is jelen vagyunk.

bonprix – it’s me. Mottónk kifejezi divatvilágunkat és megközelítésmódunkat. Kollekcióink tervezésekor nem csak minden élethelyzetet, hanem minden alaktípust is figyelembe veszünk, s 32-58-as méretű divatcikkeket kínálunk. Pontosan tudjuk, hogy az igazi nők mennyire különbözők, s ez megjelenik termékeinken is. A bonprix által kínált ruhák nem csak kiváló megjelenést jelentenek. Célunk az, hogy ügyfeleink minden nap elégedettek legyenek és jó közérzetük legyen.

Sajtókapcsolat:

pr@bonprix.pl

Letölthető anyagok:

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.63 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.09 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (837.39 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (766.58 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1.23 MB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (715.95 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (933.24 kB)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (1)

Képek: JPG formátum

Töltsd le (668.69 kB)

Szöveg: PDF formátum

Töltsd le (304.89 kB)

fel