Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

17.09.2019

Klasszikus minta – szeress bele a pepitába!

Fekete-fehér verziója Coco Chanel klasszikus mintája. Idén ősszel ez a sláger! Szeress bele a pepitába a bonprix-vel együtt!

Még több

05.09.2019

Lila – az ősz legmenőbb színe!

A láthatáron feltűnt a divatvilág egyik legizgalmasabb évszaka! Jön az ősz és vele egy sereg érdekes trend. Míg az indián nyarat élvezed a bonprix-vel, feltétlenül nézd meg mit hoz a közelgő szezon…

Még több

26.08.2019

Divat XL-es méretben!

Nőiesnek és magabiztosnak szeretnéd érezni magad mindabban, amit felveszel? Ez természetes! Senki más nem ismeri olyan jól a nők érzéseit, mint a bonprix. A tervezők máshol gyakran megfelejtkeznek a nagyméretű kollekciókról... pedig nem szabadna arról elfelejtkezni, hogy a szépségnek nincs határa.

Még több

19.08.2019

Kockákban!

Amikor a forró nyári időszak a vége felé közeledik, itt az ideje, hogy felkészítsük a gardróbszekrényünket a közelgő őszre. Az alakformáló szabások, farmer és időtlen minták minden évben átveszik a színekkel teli nyári divatáruk és kiegészítők helyét. Az átmeneti időszakot érdemes tehát új mintákkal köszönteni. Ismerjük meg a bonprix legújabb, kockás kollekcióját!

Még több

02.08.2019

Olaszos vakáció!

Olaszország – az egyik legkedveltebb nyári célpont. Kétségtelenül az európai kultúra bölcsője, és az a hely, amelyet ínycsiklandozó konyhája és különleges hangulata miatt is felkeresünk. Itáliát szeretjük a fantasztikus filmjeiért, művészetéért és ... a divatjáért is! Chiara Ferragni vagy Monica Belluci? Esetleg Sofia Loren retró stílusa? Bárki is inspiráljon közülük, a legendás olasz kreációkból bőven lehet meríteni, amelynek bizonyítéka a bonprix legújabb kollekciója.

Még több

25.07.2019

Azok az kedvenc 90-es évek!

Képzeld el, hogy visszautazhatsz az időben... Melyik évtizedet választanád? Szerintem teljesen egyértelmű: a 90-es éveket! A popkultúra élénk felvirágzása a divatban is csupa érdekességet hozott magával. Utazz vissza a színes évtizedbe a bonprix legújabb kollekciójával!

Még több

18.07.2019

Utazás ihlette divat

Egy kicsiny görög szigetvilág rejlik a mesés helyszínen. Santorini – ezt a varázslatos szigetet senkinek sem kell külön bemutatni. Festői utcák, s az Égei-tenger színeiben tündöklő jellegzetes kék tetejű fehér épületek... Santorini jellegzetes színárnyalatait megtalálod a bonprix legújabb kollekciójában is.

Még több

03.07.2019

Szeress bele a fodrokba!

Attól függetlenül, hogy emlékszel-e a Monarchia jellegzetes gardróbjaira vagy a spanyol táncosok hagyományos öltözékére, egy biztos: a fodrok képesek megújulni és ismét uralják a nyári trendeket. Romantikusak, könnyedséget kölcsönöznek, csodát művelnek az alakoddal és hihetetlenül nőiesnek érzed magad bennük. Nézd meg, hogy a fodrok milyen módon jelennek meg a bonprix legújabb kollekciójában!

Még több

27.06.2019

Sétálunk a strandon...

Homok a talpunk alatt, friss a levegő és lágy, tengeri szellő lengedez. A tengerpart minden napszakban megragadó. Attól függetlenül, hogy reggel vagy este mártózol meg, a tenger romantikus természete felejthetetlen marad. A bonprix legújabb kollekciójában számtalan divatos kelléket találhatsz a tengerparti sétához.

Még több

21.06.2019

Alakformálás a strandon!

Bőrönd leporolva és bepakolva az utazásra? Igen, alig vártuk! A tengerparti nyaralás kétségtelenül az egyik legizgalmasabb eseménye az évnek. Ha az utazásig még maradt egy kis idő és még mindig hezitálsz azon, hogy milyen fürdőruhát vegyél fel, akkor a bonprix-nek van valami a tarsolyában számodra. Ismerd meg az alakformáló fürdőruhák idei kollekcióját!

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel