Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

03.07.2019

Szeress bele a fodrokba!

Attól függetlenül, hogy emlékszel-e a Monarchia jellegzetes gardróbjaira vagy a spanyol táncosok hagyományos öltözékére, egy biztos: a fodrok képesek megújulni és ismét uralják a nyári trendeket. Romantikusak, könnyedséget kölcsönöznek, csodát művelnek az alakoddal és hihetetlenül nőiesnek érzed magad bennük. Nézd meg, hogy a fodrok milyen módon jelennek meg a bonprix legújabb kollekciójában!

Még több

27.06.2019

Sétálunk a strandon...

Homok a talpunk alatt, friss a levegő és lágy, tengeri szellő lengedez. A tengerpart minden napszakban megragadó. Attól függetlenül, hogy reggel vagy este mártózol meg, a tenger romantikus természete felejthetetlen marad. A bonprix legújabb kollekciójában számtalan divatos kelléket találhatsz a tengerparti sétához.

Még több

21.06.2019

Alakformálás a strandon!

Bőrönd leporolva és bepakolva az utazásra? Igen, alig vártuk! A tengerparti nyaralás kétségtelenül az egyik legizgalmasabb eseménye az évnek. Ha az utazásig még maradt egy kis idő és még mindig hezitálsz azon, hogy milyen fürdőruhát vegyél fel, akkor a bonprix-nek van valami a tarsolyában számodra. Ismerd meg az alakformáló fürdőruhák idei kollekcióját!

Még több

07.06.2019

Meg ne sülj!

Nyári ruhatárunk kiválasztása nem kis kihívást jelent a mindennapokban. Hogy öltözzünk fel a magas hőmérsékletek ideje alatt? A válasz ruháink anyagának tudatos kiválasztásában rejlik. Erre a forró időszakra a bonprix olyan kollekciót kínál, mely darabjai viszkózból, pamutból vagy lenből készülnek.

Még több

07.06.2019

Színes egzotikus

A virágos minta az egyik legérdekesebb motívuma a gyakran visszatérő tavaszi-nyári trendeknek. A virágokat leggyakrabban a romantikus érzésekkel társítjuk, azonban a bonprix legújabb ruhakollekciójában az élénk színű délies hangulatot elevenítik fel.

Még több

31.05.2019

Esküvői kézikönyv – alkalmi ruhák!

A nyár beköszöntével az esküvői szezon is egyre közelebb érkezik. Az alkalomhoz illő tökéletes szett megtalálása több órás időtöltést jelent a boltokban. El lehet ezt kerülni? A bonprix webáruházát felkeresve elkerülöd a próbafülkék és kasszák előtti hosszú sorokat, a vásárlást pedig a lakásod nyugalmában tudod lebonyolítani.

Még több

22.05.2019

Megnyitjuk a fesztiválszezont!

Számtalan okunk van rá, amiért szeretjük a fesztiválokat. A zenei slágerek legforróbb szezonjában olyan darabokat merünk felvenni, melyekhez nem merünk hozzányúlni a hétköznapokon. Általában szabadjára engedjük a képzeletünket. A fesztiválozók által egyik legjobban kedvelt trend a boho stílusé. Sok ilyen hangulatú ruhát találhatunk a bonprix kollekciójában.

Még több

15.05.2019

Természetes könnyedség? Csak lenben.

Mélyeket lélegzünk a friss levegőből. Végtelen a láthatár. Kellemes, napfényben fürdő strandon kapcsolódunk ki. Lehetünk ennél közelebb a természethez? A skandináv tengerparti hangulat, könnyű anyagok, minimalista konstrukciók és visszafogott színek voltak a fő inspirációk, melyek megihlették a bonprix legújabb kollekciójának tervezőit. Induljunk a partra!

Még több

09.05.2019

Nagy jelentőségű apró döntések

A környezettudatos életmód nem csak pillanatnyi elhatározás. Több egy trendnél. Világméretű mozgalom a jobb jövőért. Sokkal jobban figyelünk arra, hogy mit eszünk, szegregáljuk a szemetet, újrahasznosítható palackokat vásárolunk, az autót pedig biciklire cseréljük. Tudjuk, hogy a Föld, melyen élünk, múlandó, s ez életünk egyre több szegmensét érinti. A divatot is.

Még több

23.04.2019

Te meg a tenger? Forró nyári trend

A tavasz már egy jó ideje lehorgonyzott nálunk. Itt az ideje, hogy mélyebb vizekre evezzünk és a tengerész stílusból merítsünk ihletet! Most semmi sem mutat jobban, mint a csíkok, a fehérség, a piros és a gránátvörös. Jól tudja ezt a bonprix is, amely széles választékát kínálja az ilyen ruháknak és kiegészítőknek.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel