Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

27.09.2018

Minden a kockákról

A kockás ruhák azok közé tartoznak, amellyekkel idén ősszel számtalanszor találkozunk az utcákon. A trendnek többféle arca van.

Még több

17.09.2018

Vénasszonyok nyara

Lyukacsos ruhák: pulóverek, felsők és egyberuhák a búcsúzó nyár slágerei. Semmi sem akadályozza meg, hogy akár kora ősszel is hordani lehessen ezeket. A nyár vége megfelelő időpont, hogy puha anyagokból készült szellős termékeket válasszunk a bonprix.hu-tól, így a késő nyári napsugarak még a bőrünket simogathatják!

Még több

23.08.2018

Back to school

Annak ellenére, hogy még tart a nyár, az ősz rohamléptekkel közeleg – épp ideje, hogy a legfiatalabbakra is gondoljunk. A bonprix.hu különleges termékekkel lepi meg Ügyfeleit, melyeknél a gyermekekre gondoltak. Az ajánlat mindenkinek szól, aki be szeretné szerezni szeme fényének az új ruhákat és kellékeket, melyekre szükségük lehet az iskolában.

Még több

16.08.2018

Ladies Weekend

Minden jel arra mutat, hogy a nyár egy jó ideig a vendégünk marad. A napsütésnek és a magas hőmérsékletnek köszönhetően szívesebben mozdulunk ki otthonról, szórakozást és kikapcsolódást keresve a város zajától távol. Egy csajos kiránduláshoz van kedved? Ha a barátnőiddel indulsz el a természetbe, akkor érdemes kényelmes és könnyű szettet választani.

Még több

03.08.2018

Forró nyár az irodában

A magas hőmérséklet gyakran elkényelmesít bennünket, s ez egyúttal azzal is jár, hogy a legszívesebben nem vennénk fel túl sok mindent magunkra. Mit lehet tehát felvenni a munkába, hogy egyszerre divatosnak és szakmailag is kifogástalannak tűnjünk? Hogyan lehet belopni a legújabb trendeket az összeállításainkba? Fedezd fel a bonprix.hu-val a legérdekesebb szetteket, melyek inspirálhatnak a saját stilizációk kialakításában.

Még több

13.06.2018

Jungle Prints – egzotikus külső nyárra

Odavagy a trópusokért, a napernyős italokért, a meleg tengerpartokért, de a nyarat a felhevült városi utakon kell töltened?

Még több

05.06.2018

DENIM LOOK - nyár világoskék árnyalatban

Kifejezetten tartós, kényelmes, sokoldalú... és divatos is! Ebben a szezonban a farmer nagystílűen visszatér, sőt, úgy néz ki, hogy tetőtől talpig ezt fogjuk hordani!

Még több

18.05.2018

Lenge virágos ruha - tavasszal kötelező

A virágos minta szinte a legnépszerűbbnek számít tavasszal. Minden szezonban újra és újra visszatér a szekrényeinkbe, ezért érdemes már most beszerezni belőle néhányat!

Még több

11.05.2018

Karib-tengeri hangulat a bonprix.hu-nál

Egzotikus növények, gyönyörű strandok, színes papagájok és pillangók. Mielőtt azonban becsomagolnád a bőröndödet és elutaznál a trópusokra, varázsolj karib-tengeri hangulatot a gardróbodba. Nézd meg a bonprix.hu legújabb ajánlatát!

Még több

24.04.2018

Modern szafari a bonprix.hu-tól

A sivatag monokróm színpalettája, könnyű és szellős anyagok, afrikai ékszerek. A szafarik stílusa a nyár igazi klasszikusa. Nem is kell ehhez elutaznod a forró Afrikába, a bonprix.hu új verzióját kínálja ennek a stílusnak, amely kiválóan beválik a városi dzsungelben is.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel