Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

13.06.2018

Jungle Prints – egzotikus külső nyárra

Odavagy a trópusokért, a napernyős italokért, a meleg tengerpartokért, de a nyarat a felhevült városi utakon kell töltened?

Még több

05.06.2018

DENIM LOOK - nyár világoskék árnyalatban

Kifejezetten tartós, kényelmes, sokoldalú... és divatos is! Ebben a szezonban a farmer nagystílűen visszatér, sőt, úgy néz ki, hogy tetőtől talpig ezt fogjuk hordani!

Még több

18.05.2018

Lenge virágos ruha - tavasszal kötelező

A virágos minta szinte a legnépszerűbbnek számít tavasszal. Minden szezonban újra és újra visszatér a szekrényeinkbe, ezért érdemes már most beszerezni belőle néhányat!

Még több

11.05.2018

Karib-tengeri hangulat a bonprix.hu-nál

Egzotikus növények, gyönyörű strandok, színes papagájok és pillangók. Mielőtt azonban becsomagolnád a bőröndödet és elutaznál a trópusokra, varázsolj karib-tengeri hangulatot a gardróbodba. Nézd meg a bonprix.hu legújabb ajánlatát!

Még több

24.04.2018

Modern szafari a bonprix.hu-tól

A sivatag monokróm színpalettája, könnyű és szellős anyagok, afrikai ékszerek. A szafarik stílusa a nyár igazi klasszikusa. Nem is kell ehhez elutaznod a forró Afrikába, a bonprix.hu új verzióját kínálja ennek a stílusnak, amely kiválóan beválik a városi dzsungelben is.

Még több

18.04.2018

Summer nights – esti összeállítások a bonprix.hu-tól

Az esti szetted kiválasztása mostantól nem kihívás! Függetlenül attól, hogy a barátaiddal találkozol vagy kettesben vacsoráztok, mindig csodásan és kifejezetten nőiesen nézhetsz ki. Egyben biztos lehetsz: a bonprix.hu-nak köszönhetően a meleg nyári estéket biztosan meghódítod!

Még több

12.04.2018

Festival feeling – a fesztiválok divatja a bonprix.hu-tól

Előttünk az őrült fesztiválszezon! Idehaza ugyanúgy, mint külföldön számos érdekes zenei rendezvény és esemény közeleg. Itt az ideje tehát, hogy felkészítsd a ruhatáradat. Népies motívumok, csipke, hasított bőr és foszforálás – mindez semmiképpen nem hiányozhat, ezért még ma nézd meg a bonprix.hu legújabb ajánlatait.

Még több

23.03.2018

Neon news – játék a színekkel a bonprix.hu-nál

Édes égszínkék, lédús citrom és intenzív lazacszín – mindez ebben a szezonban is visszatér megduplázott erővel – s joggal: az összeállításokat felfrissítik és tavasziassá varázsolják. Itt a karakteres színek ideje!

Még több

14.03.2018

Csipkés blúzok. Ultranőies trend a bonprix.hu-tól

Csipke – népszerűségét már évek óta nem tudja semmi sem felülmúlni. Valaha a luxust jelentette, s csak az elit hordhatta. Napjainkban jelen van szinte minden estélyi és nappali ruhánkon is. Egy biztos: a csipkék jelenléte állandó, sosem mennek ki a divatból.

Még több

07.03.2018

Athleisure, avagy a sport és a városi divat házassága

Az „Athleisure” angol kifejezés, mely az „athletic”(sportos) és a „leisure”(szabadidő) összekapcsolódásából született. Mindkettő a sporthoz köthető és a klasszikus sportruházat és a casual divat párosításának dinamikusan előretörő trendjére utal. Nem csoda, hogy viharosan tört be a divatvilágba, hiszen a maximális kényelmet biztosítja a hétköznapokon és alkalmas a hétvégi városlátogatásra is.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel