Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

04.09.2020

Blézeres kisokos a bonprix.hu-tól

A blézer a fehér felső, kis fekete, farmer és klasszikus magassarkú mellett kötelező darabja a nők ruhatárának. A bonprix márka a legújabb kollekciójában különféle blézereket mutat be – ideértve a klasszikusokat és a korábbi korszakok által inspirált darabokat.

Még több

28.08.2020

Maxi ruha háromféleképpen

Egy ruha és három különböző stílus, teljesen különböző alkalmakra? Az ilyen ruhákat szeretjük leginkább! Kétségtelenül a legjobb befektetés univerzális ruhákat beszerezni, melyek sokféleképpen variálhatók. Az ilyen darabok közé tartozik a maxi szoknya, melyért odavannak a trendsetterek és azok az elfoglalt nők, akik stílusosan, s egyben 100%-osan kényelmesen szeretnének kinézni. Íme, ilyen lehetőségeik vannak a bonprix ruháival!

Még több

21.08.2020

A színpadon: a farmerek!

A bonprix.hu legújabb kollekciója a legizgalmasabb farmermodellekből áll... sőt, ez még annál is több! A márka bebizonyítja, hogy érdemes őrizni a ruhatárunkban legalább egy klasszikus, jól álló darabot, és megéri kísérletezni a legendás anyaggal.

Még több

14.08.2020

A lakásban edzel? Vagy esetleg a kertben?

A nyaralás után nehezebb lehet visszanyerni a formánkat, mint általában. Nem is csoda, hiszen nyáron annyi minden csábít bennünket az étlapokról. A testedzést és az egészséges étkezést választva ugyanaz az elv vezessen minket, miközben a saját érdekeinket tartsuk szem előtt. A bonprix a legújabb kollekciójával mozgásra bátorít; olyanra, mely örömet okoz és nem kényszerű kötelességérzetet, s így pozitív energiákkal töltődünk fel.

Még több

07.08.2020

A nyár lealkonyul… Készüljünk fel a közelgő őszre!

A nagy léptekkel közelgő ősz idén igen izgalmasnak ígérkezik. Évről évre különleges helyet foglal el a divatrajongók életében, 2020 azonban ezen felül is tucatnyi új trendet, divatkísérletet és egyedi szettet hoz magával. A bonprix megsúgja, mire kell figyelmet fordítani a közelgő új évszakban.

Még több

31.07.2020

Kapszulagardrób – hogyan állítsunk össze stílusos és praktikus ruhatárat?

Mostanában sokat lehet hallani az ún. kapszulagardrób összeállításáról. De miről is van szó? Maximum 15-20 ruhanemű kiválogatásáról, amelyek illenek egymáshoz függetlenül az alkalomtól, az időjárástól és attól, hogy melyeket hordják együtt. A bonprix mindenkit bátorít arra, hogy létrehozza a saját kapszula-ruhatárát. Ennek köszönhetően reggel nem töltünk majd „órákat” azzal, hogy eldöntsük, mit vegyünk fel, hanem inkább nyugodtan szürcsöljük a kávénkat és élvezzük a nyugalmat.

Még több

24.07.2020

Búcsúzás a nyártól – a nyári ruhatár mely darabjait hagyhatod elöl a hűvösebb napokra?

Miért vagyunk oda a nyárért? A meleg napsugarakért, a derűs strandolásért és a könnyű, vidám színű ruhákért, amelyek mind a társaink a legmelegebb hónapokban! Az élénk, egyedi színeknek és a lenge, agyafúrt szabásoknak azonban nem kell a nyaralás végén szekrényünk hátsó, vagy felső részébe távozniuk! A kedvenc nyári ruháink többségét felhasználhatjuk az őszi vagy akár a téli szettjeinkben is. Meríts ihletet a bonprix-vel!

Még több

17.07.2020

Körkép ruhákkal a bonprix-től

A nyári buliszezon, noha a korábban megszokottaktól különbözik, azért már a javában tart. Szűkebb körű, fesztelenebb? Vagy pont az ellenkezője? A bonprix segít eldönteni, hogy mit érdemes figyelembe venni, ha ruhát keresünk egy garden partyra vagy nagyobb ünnepségre.

Még több

10.07.2020

Őszi trendek a bonprix-től!

A divatszakmában minden trendet jó előre megterveznek. Az őszi/téli kollekciót akár egy évvel korábban is bemutathatják. Ennek köszönhetően megismerkedhetünk a tervezők ötleteivel, aztán azok... eljuthatnak a boltokba. A bonprix márka is felkészítette már a készletét a hűvösebb napokra a közelgő szezon trendjei alapján!

Még több

02.07.2020

A „divatos” nem jelenti azt, hogy „drága”

Már régóta tudjuk, hogy a stílusos kinézetnek nem kell vagyonokba kerülnie. A kérdés inkább az, hogy az olcsóbb árkategóriájú ruhákból hogyan lehet divatos kapszularuhatárat létrehozni? A klasszikusoknak nem kell drágának lenniük, kiválasztásukban a bonprix és a legújabb nyári kollekciója jön a segítségünkre.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel