Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

07.10.2022

A legideálisabb dzsekik a hűvös napokra

Amikor a hűvösebb napokra keresünk tökéletes dzsekit, akkor megpróbáljuk a kényelmet a stílussal és a trendekkel egyeztetni. Ha ezzel ti is így vagytok, és olyan felsőruházatot kerestek, ami ötvözi magában ezt a hármat, akkor érdemes tovább olvasnotok. A bonprix az őszi szezonra olyan modelleket kínál, melyek még a legigényesebb trendszettereknek is elnyerték a tetszését!

Még több

02.09.2022

Back to University

A tanév kezdete egy különleges évszak megérkeztével esik egybe. Az ősz ideális arra, hogy felfrissítsük a gardróbunk tartalmát és divatos újdonságokkal egészítsük ki azt. Meríts ihletet a bonprix márkával együtt és válassz olyan ruhaneműket, melyekben komfortosan érzed magad és stílusos leszel.

Még több

26.08.2022

Újrahasznosítás a bonprix-től – fenntartható divat

A környezettudatosság életünk sok területén megjelenik, ideértve a divatot is. Folyamatosan újabb és újabb környezetbarát megoldások születnek, ezek közül az egyik legújabb az újrahasznosított anyagokból készülő ruhadarab. Ennek köszönhetően a márkák az erőforrások kiaknázását és a hulladékot is csökkentik. A bonprix a természetet a szem előtt tartva és a fenntartható fejlődés jegyében előállt egy olyan kollekcióval, mely nem csak divatos, hanem a földünknek is jó.

Még több

19.08.2022

Fehérnemű javaslatok a bonprixtől

A bonprix márkához a divatos ruhákat és a legtrendibb kiegészítőket társítjuk, azonban kevesen tudják, hogy a kínálatban számos fehérnemű is található. A romantikusok a csipkeszettekbe szeretnek bele azonnal, a kényelmes fehérneműket kedvelő hölgyek pedig a varrásmentes melltartók között válogathatnak. A kínálatban számos, minden testalkathoz illő bodyt is találhatunk, melyek tökéletesen formálják az alakot.

Még több

12.08.2022

Virágminták

A virágmintás motívumokkal díszített ruhatrendet világszerte imádják a hölgyek. A virágok nemcsak nőiességet kölcsönöznek a szettjeinknek, hanem rendkívül univerzális motívumok is – viselhetjük ünnepi alkalmakkor, de akár a mindennapokban is. A nagy, feltűnő minták a magasabb hölgyeknek válnak be, míg a kisebbek a filigrán nők számára nyújtanak tökéletes választást, mivel légiességet és törékenységet kölcsönöznek a viselőjüknek.

Még több

05.08.2022

Outfitek rendezvényekre

Mindannyian szeretjük a nyári eseményeket, de azokra a tökéletes ruha megtalálása gyakran problémába ütközik. A bonprix segítségünkre siet, mivel összegyűjtötte a legdivatosabb alkalmi ruhákat, melyekben igazi hollywoodi sztárnak érezheted magad.

Még több

29.07.2022

Nyári outfitek a munkahelyre

A forró nyári napokon sokunk számára nagy dilemma, hogyan állítsunk össze munkahelyi viseletünket úgy, hogy az divatos és elegáns legyen, de ugyanakkor kényelmes és könnyed is. A bonprix kifejezetten számotokra állított össze egy listát azokkal a ruhákkal, overálokkal és ingekkel, melyek tökéletesen beleillenek a munkahelyi dresszkódba, és mindemellett még divatosak is. Érdemes elegáns blézerrel vagy kardigánnal kombinálni őket, melyet magunkra teríthetünk, ha be van kapcsolva az irodában a légkondicionáló.

Még több

22.07.2022

Tökéletes nyári total look a természet színeiben

Sokunk a visszafogott és univerzális színeket kedveli. Tökéletes választásnak bizonyulnak ilyen esetben a természet színei, melyek nyáron nagy sikernek örvendenek. Népszerűségük abban rejlik, hogy nagyon klasszikusak és elegánsan mutatnak, mindemellett nagyon frissek és fiatalosak – minden csak a szabásuktól és a hozzá választott kiegészítőktől függ. Ebben a szezonban a barna, bézs és piros színű total look a sláger, melyekhez minimalista, bohó stílusú kiegészítőket választunk.

Még több

15.07.2022

Városi dzsungel – állatos minták 2022 nyarára a bonprix-től

Ezen a nyáron átköltözik a dzsungel a városba, mivel az állatos mintákat választjuk, melyek már évek óra uralják a kifutókat. A ruhatárunk minden elemén megjelennek: a blúzokon, ruhákon, nadrágokon, szoknyákon. Lágy, semleges színekkel hordjuk őket. A tigris- és zebracsíkos, kígyóbőr vagy foltos ruhadarab kiváló választásnak bizonyul a magabiztos és kitűnni szerető hölgyek számára életkortól függetlenül.

Még több

08.07.2022

Organikus pamut – fenntartható divat a bonprix-től

Az organikus anyagokat egész évben kedveljük, de a forró nyári napokon még fontosabb szerepet töltenek be. A környezetbarát forrásból származó anyagoknál nem használtak toxikus anyagokat és műtrágyát az előállítás során. Hőszabályzó tulajdonságuknak köszönhetően segítenek a bőr lélegzésében, kellemesen hűtik a testet és elszívják a nedvességet. A bonprix nyári kollekciójában olyan organikus pamutból készült ruhák, topok és farmerek találhatók, melyeknek köszönhetően nem csak divatos nyári szetteket kreálhatsz, de mindenekelőtt komfortot biztosítasz magadnak még a legforróbb napokon is.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel