Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

09.01.2019

Isten hozott a dzsungelben!

Az állatos motívumok megérkeztek a kifutókra és még egy jó ideig ott is maradnak. Néhány évvel ezelőtt még túlzónak, vagy akár giccsesnek is tartották, mára azonban minden divatkövető szekrényében kötelező darab.

Még több

28.12.2018

Szilveszteri csillogás

A szilveszteri éjszaka az évzárás kivételes időpontja. E különleges este alatt szeretteink körében búcsúztatjuk az óévet és előrenézve, biztos léptekkel megyünk a következőbe. A bonprix alkalmi kreációi közül minden nő talál magának olyat, mely kiemeli a belső ragyogását.

Még több

17.12.2018

Csalogasd be a csillagokat a szekrényedbe!

A csillagfényes éjszaka az egyik leggyönyörűbb jelenség, melyet a természet kínálhat. Adjunk a gardróbunknak egy kicsit ebből a tünékeny bájból. A bonprix-vel újra felfedezzük a „hulló csillagokat”, melyek most egyenesen a szekrényünkben landolnak!

Még több

30.11.2018

Itt a csillogás ideje!

Az ékszerek majdnem minden nő életében fontos szerepet töltenek be. Hordjuk, hogy kiemeljük egyéniségünket, ajándékba adjuk, örökül hagyjuk utódainknak, időnként pedig beruházásként tekintünk rá. Egy biztos – rendszerint nem tudunk ellenállni nekik!

Még több

14.11.2018

Legyél az éjszaka királynője!

Esti találkozó az ismerősökkel, romantikus vacsora vagy céges rendezvény – olyan alkalmak, amikor minden nő ragyogóan szeretne kinézni, s közben fesztelennek is érezni magát. Gondosan szabott ingek, ránk illő egyberuhák, kiegészítőkkel díszített kardigánok, bátor színek – ezek jellemzik a bonprix legújabb alkalmi kollekcióját.

Még több

29.10.2018

Kardigánok – Ideje melegen öltözni!

Vastag szövés, rétegek, kellemesen körbeölelő gyapjú... mindez a hűvös napokon... határozottan itt a kardigánok ideje! Néhány szezonnal ezelőtt kifejezetten keresettek voltak. Nem csak egyszerűen meleg kellékek, amit magunkra húzunk, ha fázunk, hanem a szezon must have-jei is, melyek mindig megújulnak: egyszer nagy és bő, máskor kicsi, testhez tapadó. A divattervezők kedvence, abszolút mindenhez illik.

Még több

27.09.2018

Minden a kockákról

A kockás ruhák azok közé tartoznak, amellyekkel idén ősszel számtalanszor találkozunk az utcákon. A trendnek többféle arca van.

Még több

17.09.2018

Vénasszonyok nyara

Lyukacsos ruhák: pulóverek, felsők és egyberuhák a búcsúzó nyár slágerei. Semmi sem akadályozza meg, hogy akár kora ősszel is hordani lehessen ezeket. A nyár vége megfelelő időpont, hogy puha anyagokból készült szellős termékeket válasszunk a bonprix.hu-tól, így a késő nyári napsugarak még a bőrünket simogathatják!

Még több

23.08.2018

Back to school

Annak ellenére, hogy még tart a nyár, az ősz rohamléptekkel közeleg – épp ideje, hogy a legfiatalabbakra is gondoljunk. A bonprix.hu különleges termékekkel lepi meg Ügyfeleit, melyeknél a gyermekekre gondoltak. Az ajánlat mindenkinek szól, aki be szeretné szerezni szeme fényének az új ruhákat és kellékeket, melyekre szükségük lehet az iskolában.

Még több

16.08.2018

Ladies Weekend

Minden jel arra mutat, hogy a nyár egy jó ideig a vendégünk marad. A napsütésnek és a magas hőmérsékletnek köszönhetően szívesebben mozdulunk ki otthonról, szórakozást és kikapcsolódást keresve a város zajától távol. Egy csajos kiránduláshoz van kedved? Ha a barátnőiddel indulsz el a természetbe, akkor érdemes kényelmes és könnyű szettet választani.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel