Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

04.11.2019

Karácsonyi hangulat a bonprix-nél!

Ünnepi fények villognak az utcákon, mézeskalács illatát hozza a szél, Igazából szerelem és maraton Kevinnel? Mindez csak egyet jelenthet: közeleg a karácsony! A bonprix legújabb kollekciójával Te is érezni fogod ezt a különleges hangulatot az otthonodban.

Még több

22.10.2019

Őszi esték…

Csinos kardigánok, sportos pulcsik, kényelmes papucsok – a mindennapi mókuskerék és a munkahelyi öltözékek forgatagában mindannyiunk rászolgál és kis kikapcsolódásra! Mi lenne, ha egy kicsit lassítanánk és egy nyugodt estét töltenénk el otthon? A kedvenc könyvünkkel, forró teás/kávés bögrével, kényelmes ruhában? A bonprix.hu erre bátorít, s hozzá jó tapintású anyagokkal és laza, kényelmes szabásokkal teli kollekciót kínál.

Még több

04.10.2019

Tweed it!

Változó időjárás? Meríts belőle ihletet! A bonprix márka legújabb kollekciójában meleg, stílusos és praktikus dolgokat találsz erre a szeszélyes évszakra. Mit szólsz a tweedhez? Ez a halhatatlan anyag, melyet már jó ideje ismerünk, sosem megy ki a divatból.

Még több

02.10.2019

Színekkel teli ősz

Ne hagyd, hogy behálózzon az őszi rosszkedv! Vigyél a gardróbodba évszakhoz illő klasszikus színeket, de egy kissé élettel telibb verzióban! Nem csak a tömegből fogsz kitűnni, hanem energiával és életerővel is telítődsz. Nézd meg, hogy mit ajánl az őszre a bonprix!

Még több

17.09.2019

Klasszikus minta – szeress bele a pepitába!

Fekete-fehér verziója Coco Chanel klasszikus mintája. Idén ősszel ez a sláger! Szeress bele a pepitába a bonprix-vel együtt!

Még több

05.09.2019

Lila – az ősz legmenőbb színe!

A láthatáron feltűnt a divatvilág egyik legizgalmasabb évszaka! Jön az ősz és vele egy sereg érdekes trend. Míg az indián nyarat élvezed a bonprix-vel, feltétlenül nézd meg mit hoz a közelgő szezon…

Még több

26.08.2019

Divat XL-es méretben!

Nőiesnek és magabiztosnak szeretnéd érezni magad mindabban, amit felveszel? Ez természetes! Senki más nem ismeri olyan jól a nők érzéseit, mint a bonprix. A tervezők máshol gyakran megfelejtkeznek a nagyméretű kollekciókról... pedig nem szabadna arról elfelejtkezni, hogy a szépségnek nincs határa.

Még több

19.08.2019

Kockákban!

Amikor a forró nyári időszak a vége felé közeledik, itt az ideje, hogy felkészítsük a gardróbszekrényünket a közelgő őszre. Az alakformáló szabások, farmer és időtlen minták minden évben átveszik a színekkel teli nyári divatáruk és kiegészítők helyét. Az átmeneti időszakot érdemes tehát új mintákkal köszönteni. Ismerjük meg a bonprix legújabb, kockás kollekcióját!

Még több

02.08.2019

Olaszos vakáció!

Olaszország – az egyik legkedveltebb nyári célpont. Kétségtelenül az európai kultúra bölcsője, és az a hely, amelyet ínycsiklandozó konyhája és különleges hangulata miatt is felkeresünk. Itáliát szeretjük a fantasztikus filmjeiért, művészetéért és ... a divatjáért is! Chiara Ferragni vagy Monica Belluci? Esetleg Sofia Loren retró stílusa? Bárki is inspiráljon közülük, a legendás olasz kreációkból bőven lehet meríteni, amelynek bizonyítéka a bonprix legújabb kollekciója.

Még több

25.07.2019

Azok az kedvenc 90-es évek!

Képzeld el, hogy visszautazhatsz az időben... Melyik évtizedet választanád? Szerintem teljesen egyértelmű: a 90-es éveket! A popkultúra élénk felvirágzása a divatban is csupa érdekességet hozott magával. Utazz vissza a színes évtizedbe a bonprix legújabb kollekciójával!

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel