Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

02.07.2020

A „divatos” nem jelenti azt, hogy „drága”

Már régóta tudjuk, hogy a stílusos kinézetnek nem kell vagyonokba kerülnie. A kérdés inkább az, hogy az olcsóbb árkategóriájú ruhákból hogyan lehet divatos kapszularuhatárat létrehozni? A klasszikusoknak nem kell drágának lenniük, kiválasztásukban a bonprix és a legújabb nyári kollekciója jön a segítségünkre.

Még több

25.06.2020

Boho? Nem csak a fesztiválra

A fesztiválszezonról szőtt álmainkat elodázzuk a jövő évre. De még nincs minden vesztve! Idén még bátrabban állunk hozzá a bohó stílusú divathoz – a szellős ingeket, nadrágokat, vagy maxi szoknyákat nem csak a koncertekre, a mezőkre vagy a táborokba vesszük fel, hanem a mindennapokban is. Hadd legyen velünk a koncertek hangulata egész nyáron, erre pedig a legújabb kollekciójával maga a bonprix bíztat minket.

Még több

18.06.2020

Nyári minimalizmus

Mikor beköszöntenek a meleg napok, száműzzük a kötött pulóvereket szekrényünk legfelső polcára, helyükre pedig könnyű és szellős anyagok kerülnek. Ebben a szezonban a minimalisták ruhatárából nem hiányozhat néhány alapdarab, amelyekből össze lehet állítani a „kevesebb néha több” alapján a letisztult szetteket. Fedezd fel a bonprix legújabb kollekcióját és megszereted a minimalizmust!

Még több

11.06.2020

Tengerhez vagy tópartra? A bonprix fürdőruháinak körképe

Azon töröd a fejed, hogy hol töltsd az idei nyaralást? Gyönyörű tájak közelebb is vannak, mint gondolnád – válaszd idén a csodás tavainkat! A bőrönd bepakolásakor ne felejtkezz el nyári ruhatárunk kötelező darabjáról sem. Bemutatjuk a bonprix márka fürdőruháit, amelyeket érdemes magaddal vinned.

Még több

04.06.2020

Zoom a mintákon!

A bonprix legújabb kollekciójában az egyedi, feltűnő printek kerülnek előtérbe. Nézd meg, ezek közül melyek uralkodnak ebben a szezonban és közülük melyik illik legjobban a ruhatáradhoz.

Még több

28.05.2020

Romantikus egyberuhák körképe a bonprix-ről

A hosszú, nyári esték és kellemesen meleg reggelek álomból végrevalósággá válnak. Megkezdődik a tavaszi/nyári szezon, s vele együtt a romantikus nyári ruhák időszaka. Most nem lesz szükség semmiféle kiegészítőre. Reggelente a munkába sétálva és a délutáni parkbeli kikapcsolódáshoz elegendő a könnyű, szellős ruha. Íme a bonprix leg-leg modelljeinek körképe!

Még több

21.05.2020

Piknik a parkban!

A természet ölén töltenétek a napot? Irány a piknik! Gyűjtsd össze az ismerőseidet, keressetek egy csendes tisztást a réten vagy a közeli parkban és élvezzétek a friss levegőt! Ne feledkezzetek meg a takaróról és rágcsálnivalókról sem! A bonprix a legújabb kollekciójával arra bíztat, hogy az együtt töltött idő legyen aktív és élvezzétek az élet apró örömeit. Bemutatunk néhány szettet, melyek ideálisak a nyári délutánokhoz a természet ölén.

Még több

14.05.2020

Romantikusan… az erkélyen!

Idén a nyári esték kissé másmilyenek, mint amit korábban megszokhattunk. Sokkal gyakrabban töltjük azokat otthon, a szeretteink körében. Hogyan varázsoljunk különleges hangulatot és töltsük el közösen kellemesen az időt? Mi sem egyszerűbb! Elegendő berendezni az erkélyt vagy balkont: gyertyát gyújtani, feldíszíteni hangulatos kellékekkel, finom fogásokkal készülni és... violá! Ne feledjük leváltani a melegítőnket egy esti kreációra. A bonprix a legújabb kollekciójával arra bíztat, hogy a megszokásba vigyünk egy kis varázslatot.

Még több

07.05.2020

Pulóver

A pulóver – minden nő legjobb barátja. Otthon átölel és megért, de akár játékszer is lehet a városi elegancia valamint a lazaság és fesztelenség közötti párbajban. A pulóverek mostanában kifejezetten kelendőek, de a bonprix sem marad le a témában! Íme a „pulóver” kategória legnagyobb slágerei.

Még több

30.04.2020

Matracra fel!

Jóga – metódus a kikapcsolódásra, belső békére és testünk megismerésére. Egyes tulajdonságaival újra és újra megismerkedhetünk különböző válfajait gyakorolva. Van miből válogatni: dinamikus jóga, gerincerősítő jóga, Ashtanga jóga és még sok más. A legújabb kollekciójával a bonprix is az edzésre bíztat!

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel