Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

26.03.2020

Maradj otthon és vigyázz magadra!

Mindig biztonságunk a legfontosabb, ez alól nincs kivétel. És gondoljunk arra is, hogy néhány héttel ezelőtt vágyakozva néztünk a kanapénkra, azt gondolva, hogy “milyen jó lenne néhány napot otthon tölteni”. A jelenlegi valóságukban ugyanezt máshogy ítéljük meg: “remélem, hogy kibírom”. A néhány otthon töltendő nap eredetileg kívánságnak tűnt, most azonban felelősségünk, kreativitásunk és időbeosztásunk hatékonyságának mérője. A bonprix márka segít megszervezni ezt a nehéz időszakot és megédesíteni a mindennapokat.

Még több

19.03.2020

Otthonról végzett munka

Home office – az új valóság sokunknak. Vegyünk nagy levegőt, és szervezzünk át a munkát. Ebben az időszakban a legfontosabb mégiscsak az egészség, érdemes tehát ügyelni a komfortra és az otthoni irodánkban a nyugalmas munkakörülményekre.

Még több

12.03.2020

Párizsi dámaként

Francia stílus – ez az egyik leggyakrabban keresett divatkifejezés a Pinteresten, a #parisianstyle hashtag pedig 1,5 millió bejegyzést ad ki az Instagramon. Honnan ez a vonzerő? A kéretlen elegancia, a kortalan ruhák fesztelen viselési módja kétségtelenül a nemzetközi divatkánon része. A bonprix legújabb kollekciója bebizonyítja, hogy nem kell tehetősnek lennünk ahhoz, hogy párizsi hölgynek érezzük magunkat.

Még több

05.03.2020

Kutyasétáltatás

A napok egyre hosszabbak, a kinti időjárás pedig egyre csalogat, hogy menjünk ki a szabadba. Ha ebben nem vagy egyelőre olyan biztos, találunk motivációt! Van esetleg olyasmi, vagy inkább olyasvalaki, aki biztosan rá tud venni, hogy elhagyd a négy falat? Ha egy négylábú eb szerencsés tulajdonosa vagy, akkor biztosan szeretni fogod az első tavaszi sétákat! Élvezd azokat a bonprix márka legújabb kollekciójával.

Még több

27.02.2020

TREND ALERT: Bőr

Időtlen és feltölt energiával. A bőr ruhák, lábbelik és kiegészítők mindig jó választásnak számítanak. Kígyóbőr-utánzat vagy krokodil? Esetleg teljesen rockos stílusban? Fedezd fel a bonprix legújabb kollekcióját, melyben a bőr ruhák és kellékek gazdag választékát találod.

Még több

20.02.2020

Fussunk!

Ahogy a mondás tartja: „Ép testben ép lélek”! Vegyük ezt magunkra és ahelyett, hogy a testmozgást kényszernek vagy kellemetlen kötelességnek tartjuk, legyen az inkább a tökéletes közérzethez vezető út, mely eredménye az egészség és a csinos alak lesz.

Még több

12.02.2020

AU NATUREL!

Bézs – semlegessége ellenére van benne valami szokatlanul bájos. Közömbössége ellenére számtalan árnyalata létezik: homokszín, toffee, krém, hűvös és meleg árnyalatok. Csodálatos alapdarabja lehet bármely összeállításnak és kifejezetten elegánsan néz ki total look kiadásban. Szeress bele a bézs ruhákba a bonprix legújabb kollekciójával!

Még több

06.02.2020

Trend Alert: XXL táskák!

Táska – minden nő legjobb barátja. Nem csak stílusosnak, hanem divatosnak is kell lennie, a mindennapokban pedig elsősorban praktikusnak. Idén örömmel választjuk a lehető legnagyobb modelleket, amelyekbe minden szükséges dolgunk belefér. Az övéké a közelgő szezon!

Még több

31.01.2020

Mint a hagyma!

Melegen és divatosan felöltözni télen? Tedd le a voksodat a réteges öltözködés, a színek és a divatos minták mellé. Amikor a hőmérő higanyszála 0 fok felé közelít áll, érdemes átnézni a szekrényed… a bonprix.hu-val!

Még több

08.01.2020

Sportosan a bonprix-vel!

Új év, új én! Elcsépeltnek tűnik ez a kijelentés, amit már nem is veszünk komolyan? Miért nem? Ha az új évtizedbe lépés pozitív változásokat hozhat az életünkbe, akkor tartsuk magunkat ehhez a vezérelvhez. Mindebben kétségtelenül segítséget nyújt a bonprix márka, amely mozgásra és sportolásra ösztönöz a legújabb kollekciójával!

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel