Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

24.09.2021

I♥Denim! A legdivatosabb farmerruhák körképe

A farmer az az anyag, mely soha nem megy ki a divatból. Gyakorlatilag mindenhez illik és minden alkalomra felvehető. Randevú? Találkozó a barátokkal? Esetleg csak egy séta? Százféle szituációt ismerünk, mikor a farmer nem helyettesíthető 😊. Győződjetek erről meg a www.bonprix.hu-val.

Még több

17.09.2021

#SweaterWeather – a legdivatosabb pulóverek áttekintése

Az ősz a hosszú filmekről szól, mikor egy takaróba burkolózva, forró teával és meleg pulóverben töltjük az esténket. Mikor beköszönt a sweater weather érdemes elgondolkoznunk azon, hogyan készülhetünk fel rá a legmegfelelőbben. A bonprix a segítségünkre siet és bemutatja a legdivatosabb őszi öltözeteket erre a szezonra.

Még több

10.09.2021

Vissza az alapdarabokhoz: ruhák, melyek nem hiányozhatnak a szekrényből!

A szezonváltás a legjobb alkalom arra, hogy rendbe tegyünk ruhatárunkat, és kiegészítsük a mindig divatos, s egyben abszolút nélkülözhetetlen darabokkal. Az influenszerek imádják a kevesebb több trendet. Csatlakozz hozzájuk és szerezd be az ún. „kapszulagardrób” pótolhatatlan darabjait, melyeket megvásárolhatsz a www.bonprix.hu oldalon.

Még több

03.09.2021

College style a bonprix.hu kínálatából

A College style egy gyakran visszatérő trend, melyet közvetlenül az amerikai iskolai divat ihletett. A lazaság jellemzi, valamint gyakran visszahozza a 80-as, 90-es évek hangulatát. Az iskolába való visszatérés alkalmából ajánljuk az ebben a stílusban készült ruhákat a www.bonprix.hu-ról!

Még több

27.08.2021

Olasz nyaralás a bonprix.hu-val

Az olaszok híresek az ízletes ételeikről, a csodálatos tájképekről és a jól öltözött lakosaikról. A világ divattérképén az ő országuk számít az egyik legjelentősebbnek; az italian chic-re igen jó példa Sophia Loren, Monica Belucci és az influenszer Chiara Ferragni. Meríts ihletet a kifinomult, eklektikus stílusukból és tekintsd meg milyen ajánlatokkal vár a bonprix.

Még több

20.08.2021

Stílusikon: szörfös módra

A hullámok morajlása és a meleg homok sokunkat az édes semmittevésre emlékeztet, másoknak viszont a különböző vízi sportok űzésére nyíló lehetőséget jelenti. Olyan nyaralásra indulsz, mikor az időd többségét a strandon fogod tölteni? Mindenképp nézd meg a bonprix kínálatát. Olyan ruhákat találsz ott többek között, melyek divatosak, színesek és nagyon kényelmesek. Íme a szörfösök ihlette kínálat!

Még több

16.08.2021

Biciklisnadrág, bermuda vagy sort? Válaszd ki mely rövidnadrágot hordod a nyáron!

A nyár jó alkalmat szolgáltat arra, hogy elővegyük a szellős ruhákat és szoknyákat. Ugyanakkor ez az időszak a legtökéletesebb arra is, hogy beszerezzünk a ruhatárunkba rövidnadrágokat is. A választék igen széles 😊 Az elegáns, sportos vagy casual darabokat részesíted előnyben? Egy biztos: a bonprix segít a döntésben!

Még több

06.08.2021

A szezon mintája: batikolás

Talán nyáron a legideálisabb különféle mintákkal gazdagítani a ruhatárunkat. A csíkok, pöttyök, virágok olyan klasszikusnak számítanak, amelyek évről évre visszatérnek. Itt az ideje nagyító alá venni a következő erős trendet! A batikolásról, vagy tie-dye-ről van szó, mely szabálytalan, színes formákat ölt. Az ilyen minták megjelenhetnek ruhákon, szoknyákon, rövidnadrágokon és felsőkön is. Mindenképp nézzétek meg mit ajánl ebben a szezonban a bonprix.

Még több

30.07.2021

Stílusikon: California look

A „California Girls” nem csak egy ismert dal címe, hanem egy stílusirányzat is, amelyből régóta ihletet meríthetünk az amerikai lányoktól. Bohókás farmersortok, westerncsizma és eredeti kiegészítők juthatnak róla az eszünkbe. Idén nyáron a bonprix igazi kaliforniai hangulatú ruhákat és kellékeket készített össze, amelyek kétségtelenül megállnák a helyüket egy Beverly Hills-i sétán.

Még több

23.07.2021

Irány a strand!

Hullámok moraja, kényelmes napágy és a napolaj illata... ez csak egyet jelenthet: közeledünk a strandhoz! A vágyva vágyott, napsütéses nyaralást már rég nem vártuk ennyire. Mit érdemes becsomagolni a bőröndünkbe? A bonprix segít összeállítani a listát

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel