Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

20.03.2019

Menyasszonyi ruha

A menyasszonyi ruha kiválasztása az egyik legizgalmasabb része a nagy nap előkészületeinek. Néhány szezon óta az esküvői iparban is a „slow” filozófia trendje dívik. Ez mit takar? Mindenekelőtt a tapasztalatra koncentrál, nem pedig a birtoklásra. Nem az számít, hogy mennyit adsz ki a lagzira, hanem, hogy, hogyan éled át. Stressz nélkül, kényelmesen és mégis lélegzetelállítón.

Még több

08.03.2019

Mindig IGEN a farmerekre!

Kezdetben az amerikai kétkezi munkások elnyűhetetlen anyagaként szolgált. Ma világszerte egyaránt odavannak érte a divattervezők és a bloggerek. Nem hiányozhatnak a bonprix.hu tavaszi kollekciójából sem.

Még több

01.03.2019

Trend Alarm – A neon visszatér

Az idei tavasszal az influenszerek a fluo színeket választották, ami azt jelenti, hogy ez lesz a szezon egyik trendje. Érdemes ezért egy kis helyet teremteni az élénk színű ruháknak a szekrényben. A bonprix.hu oldalán az erős színek kedvelői is találhatnak maguknak termékeket, és azok is, akik még csak most kezdenek el ismerkedni ezekkel.

Még több

21.02.2019

Fókuszban a trend: szakadt nadrágok

A 2019 tavaszi/nyári szezon az, mikor a divattervezők arra bíztatnak, hogy kísérletezzünk a divattal. Egyértelmű trend, mely a legnagyobb világmárkák kifutóin kitűntetett szerepet kapott, a lábszáron kivágott nadrágoké.

Még több

15.02.2019

Feketén-fehéren!

A klasszikusoknak nem kell unalmasnak lenniük. A fekete-fehér páros nem csak a hivatalos eseményeken válik be, hanem a mindennapokban is. A bonprix.hu kínálatából választva e két egyszerű szín segítségével univerzális, s egyben modern stílust hozhatsz létre.

Még több

07.02.2019

Valentin-napi csábítás

Hamarosan itt van a szerelmesek napja! Február 14. különleges dátumnak számít a naptárban, melyet a szeretteinknek tartunk fenn. Romantikus vacsora és hosszú séta a másik felünkkel vagy esetleg egy csajos este a barátnőkkel? A bonprix.hu Valentin-napi ajánlatában minden nő megtalálja a számára ideális öltözéket erre a különleges napra.

Még több

31.01.2019

Szeress bele a télbe

Az általános vélekedéssel szemben a tél egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek lefestik. Ez az egyetlen olyan évszak, amely során csodálhatjuk, ahogy a szikrázó hópelyhek belepik az utcákat, s a városnak egyedi hangulatot varázsolnak. Ezen kívül a tél kiváló lehetőséget nyújt arra is, hogy elmenjünk sízni vagy a fehér hegyekben túrázzunk. Egy a fontos: öltözékünk meleg legyen, s mutasson jól rajtunk!

Még több

14.01.2019

Álljon a bál!

A farsang élettel, színekkel teli és társasági eseményektől hangos, csodálatos időszak. Ünnepeljük meg illendően! Öltözékeink fejezzék ki a gondtalan, karneváli őrületet és vidámságunkat – minél több fantáziával állítjuk össze ruhatárunkat, annál jobb!

Még több

28.12.2018

Szilveszteri csillogás

A szilveszteri éjszaka az évzárás kivételes időpontja. E különleges este alatt szeretteink körében búcsúztatjuk az óévet és előrenézve, biztos léptekkel megyünk a következőbe. A bonprix alkalmi kreációi közül minden nő talál magának olyat, mely kiemeli a belső ragyogását.

Még több

17.12.2018

Csalogasd be a csillagokat a szekrényedbe!

A csillagfényes éjszaka az egyik leggyönyörűbb jelenség, melyet a természet kínálhat. Adjunk a gardróbunknak egy kicsit ebből a tünékeny bájból. A bonprix-vel újra felfedezzük a „hulló csillagokat”, melyek most egyenesen a szekrényünkben landolnak!

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel