Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

08.01.2020

Sportosan a bonprix-vel!

Új év, új én! Elcsépeltnek tűnik ez a kijelentés, amit már nem is veszünk komolyan? Miért nem? Ha az új évtizedbe lépés pozitív változásokat hozhat az életünkbe, akkor tartsuk magunkat ehhez a vezérelvhez. Mindebben kétségtelenül segítséget nyújt a bonprix márka, amely mozgásra és sportolásra ösztönöz a legújabb kollekciójával!

Még több

06.12.2019

Nagyító alatt: a garbó

Emlékszel a „Minden végzet nehéz” c. filmre? Erika, a főszereplő (Diane Keaton játszotta) különösen szerette a garbókat. Nem ok nélkül, hiszen ragyogóan álltak neki! A garbó kétségtelenül a kéretlen elegancia kényelmes kiadása. Nézd meg, melyeket ajánlja a bonprix!

Még több

18.11.2019

Trendek mindenkinek

Az őszi-téli szezonról az unalom jut eszedbe? Nem is tévedhetnél jobban! Ebben az időszakban mindenki kifejezheti magát a különböző stílusok keveredésének köszönhetően. Nézd meg a bonprix legújabb kollekcióját, hogy megismerhesd a szezon trendjeit!

Még több

12.11.2019

Őszi ölelés

Az igazi novemberi időjárás már érezteti magát. Ebben az időszakban érdemes meleg dzsekit vagy kabátot választani. Készülj fel a fagyos szélre, de a stílusodat itt is őrizd meg a bonprix legújabb kollekciójával.

Még több

04.11.2019

Karácsonyi hangulat a bonprix-nél!

Ünnepi fények villognak az utcákon, mézeskalács illatát hozza a szél, Igazából szerelem és maraton Kevinnel? Mindez csak egyet jelenthet: közeleg a karácsony! A bonprix legújabb kollekciójával Te is érezni fogod ezt a különleges hangulatot az otthonodban.

Még több

22.10.2019

Őszi esték…

Csinos kardigánok, sportos pulcsik, kényelmes papucsok – a mindennapi mókuskerék és a munkahelyi öltözékek forgatagában mindannyiunk rászolgál és kis kikapcsolódásra! Mi lenne, ha egy kicsit lassítanánk és egy nyugodt estét töltenénk el otthon? A kedvenc könyvünkkel, forró teás/kávés bögrével, kényelmes ruhában? A bonprix.hu erre bátorít, s hozzá jó tapintású anyagokkal és laza, kényelmes szabásokkal teli kollekciót kínál.

Még több

04.10.2019

Tweed it!

Változó időjárás? Meríts belőle ihletet! A bonprix márka legújabb kollekciójában meleg, stílusos és praktikus dolgokat találsz erre a szeszélyes évszakra. Mit szólsz a tweedhez? Ez a halhatatlan anyag, melyet már jó ideje ismerünk, sosem megy ki a divatból.

Még több

02.10.2019

Színekkel teli ősz

Ne hagyd, hogy behálózzon az őszi rosszkedv! Vigyél a gardróbodba évszakhoz illő klasszikus színeket, de egy kissé élettel telibb verzióban! Nem csak a tömegből fogsz kitűnni, hanem energiával és életerővel is telítődsz. Nézd meg, hogy mit ajánl az őszre a bonprix!

Még több

17.09.2019

Klasszikus minta – szeress bele a pepitába!

Fekete-fehér verziója Coco Chanel klasszikus mintája. Idén ősszel ez a sláger! Szeress bele a pepitába a bonprix-vel együtt!

Még több

05.09.2019

Lila – az ősz legmenőbb színe!

A láthatáron feltűnt a divatvilág egyik legizgalmasabb évszaka! Jön az ősz és vele egy sereg érdekes trend. Míg az indián nyarat élvezed a bonprix-vel, feltétlenül nézd meg mit hoz a közelgő szezon…

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel