Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

30.11.2017

Sandra Kubicka és a bonprix.hu egyesítik erőiket és megmutatják, hogy 2017 mely trendjeit fogjuk hordani jövőre is!

A trendek jönnek és mennek. A divatvilágban minden szezonban sok újdonság jelenik meg, melyektől nem feltétlenül kell megszabadulni az adott évszak végén. Nézd meg, mik azok, amik biztosan nem mennek ki a divatból, sőt, a következő szezon slágerei lehetnek!

Még több

2017.11.23

Bársonyos divat a bonprix.hu-tól

Sejtelmes, előkelő, elegáns, kifejezetten sikkes – csak néhány a bársonyt jellemző melléknevek hosszú sorából. Ez a nemes anyag a szezon legforróbb trendje, ezért nem hiányozhat a gardróbokból, különösen most, amikor nagy léptekkel közelednek az ünnepek és a báli időszak. S ez még nem minden! A bársonyt akár a mindennapok során is felveheted, ezt pedig a bonprix.hu be is bizonyítja!

Még több

20.11.2017

Divatos kőtőtt ruhák a bonprix.hu-tól

A gyapjúpulóverek egy ideje már trendinek számítanak, azonban szerepük egyre erősebbé és jelentősebbé válik. Az idei őszi-téli szezon azonban nem csak a gyapjúnak kedvez, hanem a kötött és horgolt termékeknek is, bármilyen alkalomról legyen szó. Hosszú kardigánok, ruhák, kabátok, szoknyák – a bonprix.hu-nak köszönhetően a hűvös napokon is meleged lesz, miközben kényelmes, sőt szexis darabokat hordasz.

Még több

02.11.2017

History of flowers - divatos virágos minták a bonprixtöl

Szívesen választjuk a virágos ruhadarabokat tavasszal, amikor minden újjáéled és a változást hirdeti. Azonban többé már nem csak a tavasz tarthat jogosan igényt a virágokra – a mostani szezonban tetőtől talpig virágokba öltözünk! Ősszel bazsarózsák díszítik a nadrágjainkat, pipacsok az egyberuhákat, s rózsás felsőbe öltöztetjük a kislányokat. A bonprix.hu divatos, virágos ruháiból már csak választani kell!

Még több

24.10.2017

Rózsaszínben a világ - lágy pasztellek a bonprix.hu-tól

A pasztellek már néhány szezon óta uralják a tavasz és a nyár divattérképét, sőt! Idén a nyár végével nem ért véget az évaduk. A púderrózsaszín továbbra is tartja magát, de hűvösebb árnyalataiban is bemutatkozik, a bonprix pedig ismét bebizonyítja, hogy ősszel sem érdemes melankolikus színeket hordanunk. Szerintünk ez az évszak is szólhat a színekről, lágyságról és kifinomultságról.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel