Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

30.10.2020

Egyberuhában

A bonprix legújabb ruhakollekciója különféle szabásvonalak széles választékát kínálja, melyek otthonunkban és a házon kívül is megállják a helyüket. Válaszd a kényelmet és a romantikus kinézetet az őszi szettjeidben!

Még több

23.10.2020

A Pumpkin Spice Latte szezonja

Ha őszies, kávét ábrázoló képpel találkozunk, az csak egyet jelenthet: eljött a híres Pumpkin Spice Latte ideje! És még minek? Megkezdődött a tipikus őszi szettek szezonja. Nézd meg, hogy mivel készült a bonprix erre az időszakra!

Még több

16.10.2020

Környezetbarát divatáruk a bonprix-tól

Környezetvédelem? Ez mindig divatos! Erről a meggyőződéséről ad számot a bonprix legújabb kollekciója is. A márka ez esetben az őszre ajánlott fenntartható ruháit mutatja be.

Még több

09.10.2020

Ősszel sportolni? Naná!

Az októberi ború az otthoni, nyugalmas estékhez hoz kedvet, mikor bekucorodunk a kedvenc takarónk alá egy bögre gőzölgő teával. Az ennek kedvező időjárás ellenére ne hagyd, hogy eluralkodjon az édes semmittevés! Ugyan a kinti hidegek elbátortalaníthatnak, a szabad levegőn végzett testmozgás továbbra is ajánlott – erre buzdít a bonprix is.

Még több

02.10.2020

Variációk fehér felsővel

Íme a fehér felső – te is odavagy érte? Minden nő (legyen akár üzletasszony, elfoglalt anyuka vagy a kettő egyben) ruhatárában fellelhetőnek kell lennie – emlékeztet a bonprix.

Még több

25.09.2020

Hétvége a természet ölén

Egyre hűvösebb napok közelednek, itt az ideje, hogy eltegyük a nyári ruháinkat a szekrény mélyére. A tökéletes hétvége receptje ezentúl ez lesz: kellemes őszi napsütés, meleg pulcsi és illatos teával teli termosz. Mindegy, hogy csak kirándulunk egyet az erdőben, vagy két napot töltünk a városon kívül, még a lehető legrövidebb természet ölén eltöltött idő is javítja a közérzetünket. Erre buzdít és ösztönöz a bonprix márka!

Még több

18.09.2020

Kabátnézőben a bonprix-nél

A hűvösebb napok egyre közelednek. Itt az ideje eltenni a nyári ruhákat és rövidnadrágokat, s a szekrényből előkeresni a melegebb darabokat. Kétségtelenül hiányozni fog a nyár, de másrészről viszont... már izgatottan tervezzük azokat a szetteket, amelyekbe beburkolózhatunk az ősszel, s egyben stílusosak és beleillenek a városi eleganciába. Íme, itt a legfrissebb körkép a bonprix kabátjainak tájáról!

Még több

04.09.2020

Blézeres kisokos a bonprix.hu-tól

A blézer a fehér felső, kis fekete, farmer és klasszikus magassarkú mellett kötelező darabja a nők ruhatárának. A bonprix márka a legújabb kollekciójában különféle blézereket mutat be – ideértve a klasszikusokat és a korábbi korszakok által inspirált darabokat.

Még több

28.08.2020

Maxi ruha háromféleképpen

Egy ruha és három különböző stílus, teljesen különböző alkalmakra? Az ilyen ruhákat szeretjük leginkább! Kétségtelenül a legjobb befektetés univerzális ruhákat beszerezni, melyek sokféleképpen variálhatók. Az ilyen darabok közé tartozik a maxi szoknya, melyért odavannak a trendsetterek és azok az elfoglalt nők, akik stílusosan, s egyben 100%-osan kényelmesen szeretnének kinézni. Íme, ilyen lehetőségeik vannak a bonprix ruháival!

Még több

21.08.2020

A színpadon: a farmerek!

A bonprix.hu legújabb kollekciója a legizgalmasabb farmermodellekből áll... sőt, ez még annál is több! A márka bebizonyítja, hogy érdemes őrizni a ruhatárunkban legalább egy klasszikus, jól álló darabot, és megéri kísérletezni a legendás anyaggal.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel