Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

15.07.2021

Nyár a városban a bonprix.hu-val

Van-e bevált módszerünk a nyári hőség ellen? Egy bögre jegeskávét vagy limonádét ragadj meg és… öltözz megfelelően! Ha az idei nyarat a városban töltöd, akkor mindenképp nézd meg a bonprix javaslatait. A cég kínálatában megtalálható minden, akár egy trópusi nyaralásról van szó, akár a városias kinézet alapjairól.

Még több

02.07.2021

Stílusikonok: kötetlen fesztivál

A fesztiválokra készült összeállítások általában kitűnő alkalmat nyújtanak a legújabb nyári trendek keveredésére. A szabadtéri nyári koncerteket abszolút stílusbeli fesztelenség, feledhetetlen szórakozás és a legjobb visszaemlékezések jellemzik. Idén nyáron megemlékezünk a legnagyobb trendekről, melyek a legfontosabb rendezvényeken uralkodtak, és amelyeket becsempészhetünk a mindennapi szettjeinkbe. Merítsetek ihletet a Coachellából származó stílusból és nézzétek meg, mit javasol nektek a bonprix.

Még több

25.06.2021

Provence-i nyár – romantikus összeállítások a bonprix.hu-tól

A provence-i stílus egyszerű, de mégis nagyon hatásos. Kitűnik természetességével és nem csak a ruházkodás terén válik be, hanem a lakberendezésben is. Idén nyáron a bonprix.hu a levenduláktól illatozó, romantikus kreációkban és egyedi kiegészítőkben gazdag Provence-be repít el benneteket.

Még több

18.06.2021

Nyári ihletek a bonprix-től. Ibiza, Mykonos vagy esetleg Nizza?

Visszaszámolás a nyaralásig... itt az idő! Jó hírünk van mindazoknak, akik várva várták a tengerparti sétákat vagy a napsütötte strandolást – a bonprix segítséget kínál a nyári ruhatár kiegészítésében. Mindannyiunk talál magának valamit, attól függetlenül, hogy hol tölti a szabadságát 😊

Még több

11.06.2021

Frissítő színek a nyárra

Az élénkítő narancssárga, málnás szorbet és lédús citrom kétségtelenül az idei nyár színei. Hogyan kezdjük el a felkészülést a közelgő meleg napokra? Indítsunk a ruhatárral! Tegyük színesebbé a bonprix-vel, amely igazi nyári gyöngyszemeket készített elő. Íme, itt vannak!

Még több

28.05.2021

Stílusikonok: Mamma Mia ihletésű nyári szettek

Mamma mia, a nyár egyre közeleg! Ebből az alkalomból felidézzük az egyik legpozitívabb nyári filmslágert. Egy olyan musicalről van szó, amely világszerte milliók szívét dobogtatta meg a leghíresebb filmsztárok közreműködésének köszönhetően, no meg annak, hogy a történet az ABBA legnagyobb slágereit eleveníti fel. A legendás „Mamma Mia” a boldog nyári napok esszenciáját, a gyönyörű görög tájképet és sok pozitív energiát tartalmaz. Van olyan, aki a filmet megtekintve nem perdült táncra a „Dancing Queen” ritmusaira? 😊 Tarts a bonprix.hu-val a film szereplőinek nyomában, és költözz velünk a festői Skopelos szigetre, ahol ihletet gyűjtünk a főszereplők stílusából!

Még több

21.05.2021

A legdivatosabb fürdőruhák áttekintése

Közeleg a nyár! Itt az idő, hogy a szekrényünkben helyet készítsünk a nyári szettjeinknek. Mi legyen az első lépés? Találjuk meg a tökéletes fürdőruhát! Gyertek a bonprix-vel a strandra és merüljetek el a tengernyi divatinspirációban!

Még több

14.05.2021

Mini, midi vagy maxi? Szoknyák tavaszra és nyárra

Egyre jobban közeledik a nyár. A napok egyre melegebbek, úgyhogy itt az ideje, hogy előkészítsük az évszaknak megfelelő ruhákat. Mi nem hiányozhat a nyári ruhatárunkból? Hát persze, hogy a gyönyörű szoknyák! A bonprix.hu-n számtalanféle divatos modellből válogathatsz. Melyiket szeretnéd magadnak?

Még több

07.05.2021

Anyák-napja a bonprix.hu-val – ajánlatok az édesanyáknak és a leendő anyáknak

Május első vasárnapja különleges nap, melyen a csodás nőket ünnepeljük. Anyák, barátnők, szuperhősök. A bonprix-nél az anyák-napja és a nők napja egész évben tart! A cég összeállított néhány ajánlatot erre a különleges alkalomra az édesanyáknak és a leendő anyukáknak, sőt, mindannyiunknak.

Még több

30.04.2021

Stílusikonok: 70-es évek

A 70-es évek a történelemkönyvek szerint az új stílusok születésének jegyében telt – s itt nem csak a divatvilágra gondolunk. Feltűntek a függetlenségi mozgalmak, előtérbe került az individualizmus és a szabadság. Az öltözködést még a zene is befolyásolta! Ez alapján csoportosultak a szubkultúrák, az adott együttesek tagjai irányították a smink- és frizuratrendeket, no meg persze a ruházkodást. A bonprix-vel együtt utazzunk vissza a 70-es évek zene- és divatvilágába!

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel