Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

01.04.2022

VÁROSI KINÉZET A BONPRIX-TŐL / TAVASZ

A tavasz érkezése energiát nyújt és tettre készségre ösztönöz. Érdemes kihasználni az alkalmat arra, hogy felfrissítsük a ruhatárunkat és beszerezzük a szezon legforróbb trendjeit. A a legdivatosabb színű klasszikus trencsek, virágos ruhák és kényelmes, széles szárú nadrágok azok a ruhadarabok, amelyek nélkül elképzelhetetlenek a következő hónapok. A bonprix kínálatából különleges tavaszi szetteket alkothatsz minden alkalomra, melyek mindenki szívét meghódítják.

Még több

25.03.2022

A KONTRASZTOK EREJE, AZAZ 2022. TAVASZ / NYÁR LEGDIVATOSABB SZÍNEI A BONPRIX-TŐL

Készítsd fel a ruhatárad a kontrasztok valódi erejére! 2022 tavasza és nyara kifejezetten izgalmasnak ígérkezik. Igazán elemükben érezhetik magukat azok a hölgyek, akik szeretnek a színekkel bolondozni. E szezon ”must have” színeinek skálája a legendás klasszikus fehértől és feketétől kezdve a barna árnyalatain, a pasztell sárgán és púderrózsaszínen keresztül a tűzpirosig, energikus narancssárgáig, sőt, az intenzív neon zöldig terjed.

Még több

18.03.2022

Pasztell BONPRIX

A pasztellszínek mindig jól mutatnak az összeállításainkban, különösen most, mikor a tavaszi szezonban harmonizálnak az aktuális trendekkel, outfitjeinknek frissességet és finomságot kölcsönözve.

Még több

25.02.2022

2022. tavasz – nézd meg a szezon legdivatosabb szabásvonalait

Ugyan talán nehéz elhinni, de hamarosan beköszönt hozzánk a várva várt tavasz. Ez jobb hangulatot, éledő természetet, napsütést és... új divattrendeket jelent! A legnagyobb divatházak kifutóit tekintve előre megjósolható, hogy mit hordunk majd idén tavasszal. A bolondos színektől kezdve a mintákon át a visszafogott szabásokig és árnyalatokig. A divatirányzatok, mint mindig, meglepnek bennünket, de a jelenleg uralkodó trendek között mindannyian találunk magunknak valót. A bonprix összeállította azokat a szetteket, melyeket a bemutatók újdonságai ihlettek.

Még több

18.02.2022

Ihletek egyenesen a kifutóról – a bonprix javaslatai

Minden szezonban más trendek dívnak. A legnagyobb divatházak katalógusaiból kilépnek a városok utcáira és (akár tudattalanul is) folyamatosan a divatvilág befolyása alatt állunk. Ebben a szezonban figyelmet fordítunk a részletekre, konkrét anyagokra, színekre és mintákra. A kifutókon megkérdőjelezhetetlenül érezni a nagy léptekkel közeledő tavaszt. A ruhák bővelkednek színekben és innovatív formákban. Nincs helye az unalomnak! A bonprix összeállított egy csokorral azokból a ruhákból, melyeket a bemutatókon látott trendek ihlettek. Biztosan talál mindannyiótok magának valamit, akár szerettek kitűnni a városi tömegből, akár akkor is, ha nem szeretnétek felhívni magatokra a figyelmet.

Még több

11.02.2022

Divatikonok - Victoria Beckham

Victoria Beckham kétségtelenül nem csupán egy futballistafeleség. Egykor Posh Spice-ként vált ismertté, évek óta pedig stílusikonnak is tartjuk. Ruháiban jelennek meg a legnagyobb sztárok, ő maga pedig a legismertebb divatmagazinok címlapjain pózol. A divatbemutatókon a legjobb tervezők ülnek az első sorokban. Ő maga mondja, hogy a stílusa kifejezetten brit. Szereti a testhez tapadó felsőket, ceruzaszoknyákat, klasszikus ruhákat és élére vasalt nadrágokat. A saját márkájának a legjobb reklámja, annak ellenére, hogy általában hatalmas napszemüveggel és mosolytalanul látjuk.

Még több

04.02.2022

Love Your Denim – a farmer szeretetének égiszében

A farmer kétségtelenül az az anyag, mely megkapta az elnyűhetetlen jelzőt. Évtizedek óta hozzáidomul minden apropóhoz, szinte kivétel nélkül mindenhez és mindenkire passzol – keltezéstől függetlenül. Beválik munkahelyi ruhaként, de a pénteki bulira is felvehető, minden csupán attól függ, mivel párosítjuk. Ha farmerről van szó a bonprix igazi aranybánya, számtalan modell közül választhatunk.

Még több

28.01.2022

Valentin-napi ihletek – hogyan érezhetjük magunkat gyönyörűnek és nőiesnek

Nemsokára itt a Valentin-nap. Bárhogyan is tervezzük eltölteni, ez jó alkalom arra, hogy meglepjük magunkat. A ruha- és cipővásárlás a hangulat javításának kifejezetten női módszere. A bonprix kész megoldásokat kínál erre a különleges napra.

Még több

21.01.2022

Munkahelyi szettek – a bonprix javaslatai

A látszat ellenére a munkahelyi ruhánknak nem kell unalmasnak lennie, az érvényben lévő dress code sem szorítkozik kizárólag a divatjamúlt kosztümökre. Ehelyett válasszatok stílusos blézert, elegáns blúzokat és nőies ruhákat, s a bonprix-vel együtt kreáljatok olyan öltözéket, mely minden munkahelyen megállja a helyét. A kifejezetten számotokra kiválasztott bonprix-s darabokból állítsatok össze olyan szetteket, melyekben egyszerre divatosan és professzionálisan néztek ki.

Még több

14.01.2022

Stílusikonok: sikkesen és elegánsan Jackie Kennedy nyomán

Az USA legkedveltebb first lady-jének Jackie Kennedy-t tartják, aki a történelem egyik legjelentősebb stílusikonja is. Teljesen új minőséget és frissességet vitt az amerikai divatba, összeállításait mindig az átgondoltság és a kifogástalanság jellemezte. Gyakran választotta az egyszerű szabású színes, pasztell ruhákat, melyek kiemelték az alakját. A szettjeit fehér kesztyűkkel, klasszikus gyöngyökkel, nagy szemüveggel és alacsony sarkú körömcipővel egészítette ki. A bonprix most kifejezetten nektek kiválasztotta azokat a ruhákat, blézereket és kabátokat, melyeket a 60-as évek eme stílusikonja ihletett.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel