Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

29.01.2021

Rachel, Monica – esetleg Phoebe? A legendás Jóbarátok sorozat ihlette összeállítások

A „Jóbarátok” az egyik legkultikusabb, valaha játszott sorozat. Annak ellenére, hogy az első epizódot már több, mint 20 éve mutatták be, változatlanul milliók élnek-halnak érte. A ragyogó humor, csodásan megformált szereplők és... azok zseniális szettjei soha nem öregszenek meg.

Még több

22.01.2021

Oversize blézer – hogyan hordjuk?

A lazább blézerek napjainkban olyan csúcstrendnek számítanak, melybe nők ezrei szerettek bele világszerte. Ugyanakkor az oversize stílusú ruhadarabok még sokunkban ébresztenek félelmet. A bonprix-vel meggyőződhetsz, hogy milyen egyszerű ezekkel divatos szetteket kreálni!

Még több

15.01.2021

Back to black – visszatérés a klasszikus feketéhez

Úgy tartják, hogy a fekete az egyik legsokoldalúbb szín. Függetlenül attól, hogy barna hajú vagy szőke vagy, ez pont az a szín, melytől nem kell tartanod. És ne gondold azt, hogy unalmas!

Még több

08.01.2021

Ultimate Grey & Illuminating – azaz ruhák és kiegészítők az idei év legdivatosabb színeiben!

A Pantone Intézet minden évben kiválasztja azt a színt, amely szimbolikusan meghatározza a trendeket az elkövetkezendő 12 hónapra. Idén kivételesen két árnyalatot neveztek meg: az "Ultimate Grey" – azaz a megnyugtató szürkét és az "Illuminating" napsárgát.

Még több

25.12.2020

Színes garbók minden alkalomra

A színek minden szezon legenergikusabb irányzatát képviselik, noha azt hihetnénk, hogy csak a melegebb évszakokban, azaz tavasszal és nyáron van létjogosultságuk. Sosem tévedhetnénk nagyobbat! A bonprix bebizonyítja, hogy az élénk színeket egész évben hordhatjuk!

Még több

18.12.2020

Elsőként: kabát. Utána: kiegészítők! Téli divat a bonprix.hu-val

A tökéletes dzseki vagy kabát kiválasztása igazi kihívás, nem beszélve a hozzáillő kiegészítők megtalálásáról. A bonprix-nél ez azonban nem probléma! Olvasd el hogyan párosíthatók a legizgalmasabb darabok a téli kellékekkel.

Még több

11.12.2020

Csillogással teli téli összeállítások

3,2,1 … köszöntjük 2021-et! Új fejezetet nyitunk és magunk mögött hagyjuk a rossz emlékeket, s reményekkel telve tekintünk a jövőbe. Ugyan idén az ünneplés másmilyen lesz, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a különleges szettekről. A bonprix kínálatában megtaláljátok azokat a ruhákat, melyek tökéletesen illenek e kivételes alkalomra. S azon kívül... a jövő év 365 napján is hordhatók!

Még több

04.12.2020

Meghitt karácsony a bonprix.hu-val

A karácsonyi mintás meleg pulóver sokak számára a téli szezon elmaradhatatlan darabja. Emlékeztek még Mark Darcy híres szvetterére a Bridget Jones naplójában? Vagy a McCallister család karácsonyi öltözködési stílusára a Reszkessetek betörők filmklasszikusban? Ha igen, s ráadásul ezek a motívumok és minták a gyengéitek, akkor mindenképp nézzétek meg mit ajánl a bonprix.

Még több

27.11.2020

Pirosat ne csak Mikuláskor hordjunk! Ruhák a szezon egyik legforróbb színében

A piros szín az ünnepeket juttatja az eszünkbe, de ez nem jelenti azt, hogy csupán alkalmanként hordhatjuk! A bonprix-tól megtudhatod, hogy hogyan viseld a szezon legátmelegítőbb színű ruháit.

Még több

20.11.2020

Filmezés betakarózva – stílusosan és kényelmesen a bonprix.hu-val

Vannak olyan hideg esték, amikor semmi mást nem szeretnénk csinálni, csak otthon maradni, meleg papucsba bújni és betakarózni egy plédbe. Tökéletes alkalom ez arra is, hogy karácsonyi hangulatba jöjjünk vagy hogy megnézzük a kedvenc filmjeinket. Hiszen sose lehet elégszer megnézni a Holidayt, az Igazából szerelmet vagy a Bridget Jones naplóját :)

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel