Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

15.05.2019

Természetes könnyedség? Csak lenben.

Mélyeket lélegzünk a friss levegőből. Végtelen a láthatár. Kellemes, napfényben fürdő strandon kapcsolódunk ki. Lehetünk ennél közelebb a természethez? A skandináv tengerparti hangulat, könnyű anyagok, minimalista konstrukciók és visszafogott színek voltak a fő inspirációk, melyek megihlették a bonprix legújabb kollekciójának tervezőit. Induljunk a partra!

Még több

09.05.2019

Nagy jelentőségű apró döntések

A környezettudatos életmód nem csak pillanatnyi elhatározás. Több egy trendnél. Világméretű mozgalom a jobb jövőért. Sokkal jobban figyelünk arra, hogy mit eszünk, szegregáljuk a szemetet, újrahasznosítható palackokat vásárolunk, az autót pedig biciklire cseréljük. Tudjuk, hogy a Föld, melyen élünk, múlandó, s ez életünk egyre több szegmensét érinti. A divatot is.

Még több

23.04.2019

Te meg a tenger? Forró nyári trend

A tavasz már egy jó ideje lehorgonyzott nálunk. Itt az ideje, hogy mélyebb vizekre evezzünk és a tengerész stílusból merítsünk ihletet! Most semmi sem mutat jobban, mint a csíkok, a fehérség, a piros és a gránátvörös. Jól tudja ezt a bonprix is, amely széles választékát kínálja az ilyen ruháknak és kiegészítőknek.

Még több

11.04.2019

BASIC - a ruhatárad alapja

Még ha több tucat kirívó ruhánk is van a szekrényünkben, időnként semmi sem helyettesítheti az egyszerű „basic” típusú darabokat. Ezek a ruhák összeállítások alapjai lehetnek, sőt, hibátlan megoldásként szolgálnak, ha nincs épp ihletünk és... időnk!

Még több

03.04.2019

Vízbe a jó közérzetért!

Állítólag semmi nincs olyan jó hatással az alakra, mint az úszás. Ez a sportnem jótékony hatással van a kondíciónkra, a rendszeres uszoda-látogatás pedig karcsúbb alakot eredményezve hálálja meg magát. Mindehhez nélkülözhetetlen az úszódressz, amelynek egyáltalán nem kell unalmasnak lennie!

Még több

27.03.2019

A botanikus kertből egyenesen a szekrénybe – virágok a bonprix.hu-tól

„Az ördög Pradát visel” című filmben Miranda Priestley nem volt lenyűgözve a tavaszi virágos mintáktól. Mi viszont igen! Ebben a szezonban a virágok szó szerint mindenen megjelennek, s a bonprix.hu-nál igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk, amelyeknek köszönhetően a tavasz még színesebb lesz!

Még több

20.03.2019

Menyasszonyi ruha

A menyasszonyi ruha kiválasztása az egyik legizgalmasabb része a nagy nap előkészületeinek. Néhány szezon óta az esküvői iparban is a „slow” filozófia trendje dívik. Ez mit takar? Mindenekelőtt a tapasztalatra koncentrál, nem pedig a birtoklásra. Nem az számít, hogy mennyit adsz ki a lagzira, hanem, hogy, hogyan éled át. Stressz nélkül, kényelmesen és mégis lélegzetelállítón.

Még több

08.03.2019

Mindig IGEN a farmerekre!

Kezdetben az amerikai kétkezi munkások elnyűhetetlen anyagaként szolgált. Ma világszerte egyaránt odavannak érte a divattervezők és a bloggerek. Nem hiányozhatnak a bonprix.hu tavaszi kollekciójából sem.

Még több

01.03.2019

Trend Alarm – A neon visszatér

Az idei tavasszal az influenszerek a fluo színeket választották, ami azt jelenti, hogy ez lesz a szezon egyik trendje. Érdemes ezért egy kis helyet teremteni az élénk színű ruháknak a szekrényben. A bonprix.hu oldalán az erős színek kedvelői is találhatnak maguknak termékeket, és azok is, akik még csak most kezdenek el ismerkedni ezekkel.

Még több

21.02.2019

Fókuszban a trend: szakadt nadrágok

A 2019 tavaszi/nyári szezon az, mikor a divattervezők arra bíztatnak, hogy kísérletezzünk a divattal. Egyértelmű trend, mely a legnagyobb világmárkák kifutóin kitűntetett szerepet kapott, a lábszáron kivágott nadrágoké.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel