Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

07.05.2021

Anyák-napja a bonprix.hu-val – ajánlatok az édesanyáknak és a leendő anyáknak

Május első vasárnapja különleges nap, melyen a csodás nőket ünnepeljük. Anyák, barátnők, szuperhősök. A bonprix-nél az anyák-napja és a nők napja egész évben tart! A cég összeállított néhány ajánlatot erre a különleges alkalomra az édesanyáknak és a leendő anyukáknak, sőt, mindannyiunknak.

Még több

30.04.2021

Stílusikonok: 70-es évek

A 70-es évek a történelemkönyvek szerint az új stílusok születésének jegyében telt – s itt nem csak a divatvilágra gondolunk. Feltűntek a függetlenségi mozgalmak, előtérbe került az individualizmus és a szabadság. Az öltözködést még a zene is befolyásolta! Ez alapján csoportosultak a szubkultúrák, az adott együttesek tagjai irányították a smink- és frizuratrendeket, no meg persze a ruházkodást. A bonprix-vel együtt utazzunk vissza a 70-es évek zene- és divatvilágába!

Még több

23.04.2021

Sweet like... candy – azaz a legdivatosabb ruhák pasztellszínekben

Az Instagramon már több hónapja a gyönyörű, lágy színek viszik a prímet, ami csak egyet jelenthet: a pasztellek szezonja már javában tart! Ha még nem szerezted be ezt a nőies árnyalatot, akkor itt az ideje. A bonprix.hu-n kész szetteket találsz a legdivatosabb színekben. Nézd meg a kínálatunkat!

Még több

16.04.2021

Fenntartható divat a bonprix-vel

A fenntartható divat témáját jól ismerik a bonprix-nél. A márka évek óta aktívan tesz a környezetbarát gyártásért és tisztességes foglalkoztatásért, mind azokban az országokban, ahol a termékeik készülnek, mind az egész ellátási folyamatban. Most megtudhatod, mi az organikus pamut és milyen más környezetbarát rostokat használ a bonprix.

Még több

09.04.2021

A legdivatosabb tavaszi kabátok és dzsekik áttekintése

Megérkezett a tavasz! Egyelőre még csak a naptár szerint, az igazi melegedésre még egy kissé várnunk kell. Azonban az átmeneti időszak a legalkalmasabb a tavaszi ruhatár összeállítására. Kezdd azzal, ami nélkülözhetetlen lesz, azaz a stílusos dzseki vagy a legdivatosabb kabát. A legtutibb ajánlatokat megtaláljátok a bonprix.hu-n.

Még több

26.03.2021

A boho stílus ikonjai – meríts ihletet a bonprix-vel!

A bohó világszerte a divatrajongók egyik kedvenc trendje, mely minden tavaszi-nyári szezonban visszatér. Ez a stílus azonban nem csak a virágos ruhákról és kiszélesedő szárú nadrágokról szól, hanem magának a szabadságnak és kreativitásnak a kifejezője is. Abban is segít, mit vegyünk fel, hogy divatosnak, magabiztosnak és egyszerűen fesztelennek érezzük magunkat. Ebben a bonprix is segítséget nyújt, hiszen pontosan tudja, hogy mik lesznek a közelgő szezonok legforróbb slágerei.

Még több

19.03.2021

Virágok, csíkok vagy pöttyök? – A legdivatosabb tavaszi

Hogyan teheted a ruhatárad változatossá a legegyszerűbb módon? Mintákkal! A közelgő szezonban dönts a virágok, pöttyök vagy csíkok mellett! Kiválaszthatod a kedvenc mintádat vagy felváltva hordhatod azokat. Találd meg a bonprix-nél azt, amiben a legjobban érzed magad.

Még több

12.03.2021

Zöldülj be tavaszra a bonprix-vel!

A zöld kétségtelenül a tavaszt előrejelző szín. A természet mindig ihletforrásként szolgált a művészek számára – de most mostiváljon téged, hogy a közelgő szezon alkalmából vigyél színeket a ruhatáradba. Kezdd a remény színével!

Még több

05.03.2021

Denim Love – szettek farmerrel a főszerepben

A farmer olyan anyag, mely az időtlenek csoportjába tartozik. Évtizedeken keresztül generációk hordják, energikusan fejlődik, viselési módjainak száma pedig végtelen. Gyakorlatilag mindenhez és minden alkalomra illik. Jól tudja ezt a bonprix is, mely számtalan stílusjavaslattal szolgál e kék anyag rajongói számára.

Még több

26.02.2021

A 80-as évek klasszikusai által inspirált szettek

A 80-as évek divatja kitűnő példája a sokszínűségre és a stílusok keveredésének merészségére. Akkor formálódtak meg a napjainkig élő smink-, frizura-, zenei- és nem utolsó sorban – ruhatrendek. Ez a kivételes dekorativitás hatalmas befolyással bírt mindarra, amit ma hordunk. Csillogás, energia és klassz egyediség – köszöntünk a színes 80-as években!

Még több

29.01.2021

Rachel, Monica – esetleg Phoebe? A legendás Jóbarátok sorozat ihlette összeállítások

A „Jóbarátok” az egyik legkultikusabb, valaha játszott sorozat. Annak ellenére, hogy az első epizódot már több, mint 20 éve mutatták be, változatlanul milliók élnek-halnak érte. A ragyogó humor, csodásan megformált szereplők és... azok zseniális szettjei soha nem öregszenek meg.

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel