Nektek mit jelent a felelősség?

Tell me

Nagyon sokat.

Ha az a kérdés, hogy mi a bonprix-nál felelősen cselekszünk-e? A válasz igen. Talán még sokkal jobban, mint gondolná. Költségtudatosság és felelősség egy időben, ez még sokaknak ellentmondásos. Ezzel tisztában vagyunk. Ezt meg akarjuk változtatni. Ezért már évek óta támogatjuk a tisztességes és igazságos együttműködést, azokban az országokban, ahol a termékeink készülnek és természetesen nálunk a cégnél is. Nálunk a vállalkozói és a felelős cselekvés nagyon szorosan összefügg.

Az Otto-csoport részeként az átfogó fenntarthatósági irányítás impACT "). részeként a csoporton belül ambiciózus fenntarthatósági célokat követünk. Azonban ezeket a célokat gyorsabban értük el, mint ahogyan ezt terveztük, és ezért ezekre olyan célkitűzéseket építettünk fel, amelyek tükrözik a fenntarthatóságra vonatkozó törekvéseinket, és még inkább felelőssé tesznek bennünket. Az új bonprix fenntarthatósági stratégiánkban három általános témát fogalmazunk meg, amelyben az önállóan meghatározott feladatokat és az újonnan meghatározott célokat osztályozzuk: termékek, partnerek és folyamatok. Erről többet olvashat a Stratégia fejezetben.  A következő oldalakon szeretnénk bemutatni és elmagyarázni Önöknek, hogyan dolgozunk, hogyan érjük el ezeket a célokat, és kezdeményezünk további témákat is. "How we make ..."

Tell me more...

Kattintson a kérdésre, ha többet szeretne megtudni tevékenységeinkről a környezet, a munkakörülmények, a termékpaletta és az elkötelezettség területén.

Tudok jó minőséget jó lelkiismerettel vásárolni nálatok?Szortiment
Milyen feltételek mellett készülnek a termékek?Munkafeltételek
Részt vesznek a dolgozók szociális projektekben?Elkötelezettség
Hozzá tudtok járulni, hogy az éghajlatváltozás káros hatásait csökkentsük?Környezet
fel