Nektek mit jelent a felelősség?

Tell me

Nagyon sokat.

Ha az a kérdés, hogy mi a bonprix-nál felelősen cselekszünk-e? A válasz igen. Talán még sokkal jobban, mint gondolná. Költségtudatosság és felelősség egy időben, ez még sokaknak ellentmondásos. Ezzel tisztában vagyunk. Ezt meg akarjuk változtatni. Ezért már évek óta támogatjuk a tisztességes és igazságos együttműködést, azokban az országokban, ahol a termékeink készülnek és természetesen nálunk a cégnél is. Nálunk a vállalkozói és a felelős cselekvés nagyon szorosan összefügg.

A tetteink alapja az Otto Group fenntarthatósági menedzsmentje (az úgynevezett  „impACT“ "). A cél az, hogy megtudjuk, hol keletkeznek azok a hatások, amelyek leginkább károsak az emberi egészségre és a környezetre. Pontosan figyelemmel követjük a teljes gyártási folyamatot - a nyersanyagok termesztésétől kezdve a vásárlóink felhasználásáig. Az eredmények alapján vezetjük be a megfelelő konkrét intézkedéseket. Ezek csoportosítva vannak az Otto Group CR-stratégiája alatt (amihez a bonprix tartozik). Szeretnénk Önnek ezen a helyen betekintést nyújtani a tevékenyégi területünkről: környezet, munkakörülmények és választék.

Tell me more...

Kattintson a kérdésre, hogy többet tudjon meg a tevékenységünkröl a környezet, a munkakörülmények és a választék területén.

Tudok jó minőséget jó lelkiismerettel vásárolni nálatok?Szortiment
Milyen feltételek mellett készülnek a termékek?Munkafeltételek
Részt vesznek a dolgozók szociális projektekben?Elkötelezettség
Hozzá tudtok járulni, hogy az éghajlatváltozás káros hatásait csökkentsük? Környezet
fel