Mi újság a bonprixnél?

Tell me

Köszöntünk a bonprix sajtónak szóló oldalán

Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a márkánkról szóló sajtóanyagok fellelését. Itt találhatod a legfrisebb sajtóbejegyzéseket tevékenyésgünkről, kollekcióinkról valamint a letölthető képeket és grafikus anyagokat.

Letölthető

Töltsd le a bonprix logóját

Letöltés

11.05.2017

Western Romance - cowboy hangulat a bonprixtől.

A cowboy stílus számodra egyértelműen a kockás inget és hatalmas kalapot jelenti? Annak ellenére, hogy a trend jórészt a férfiak gardóbjával hozható összefüggésbe, a bonprix.hu bebizonyítja, hogy a helyi cowboy lehet nőies is! Virágos ruhák, melyek kiemelik az alakot, szexis dekoltázs és fedetlen vállak - mindez nem hiányozhat az idei összeállításokból!

Még több

04.05.2017

Sokoldalú árnyalat mindannyiunknak? Rúderrózsaszín!

Annak ellenére, hogy a tervezők ebben a szezonban a látványos fuksziaszínt helyezik előtérbe, a nők hűségesek maradnak a rózsaszín púderes változatához. A lágy és romantikus árnyalat ideális a tavaszi ünnepségekre. Könnyű párosítani más pasztellszínekkel, sötétebb színekkel felvéve pedig könnyedséget és lányos bájt kölcsönöz az összeállításoknak.

Még több

28.04.2017

Ebben a szezonban az ujjak hódítanak! A legdivatosabb trombitaujjú modellek a bonprixtől.

A fedetlen vállak divatbalépésével együtt az utcákat a "bell sleeves" (trombitaujjak) trendje is meghódította. A harang formáját idéző pulcsiujjak a szezon kihagyhatatlan elemei, amelyek különlegessé varázsolnak minden összeállítást. Még a legegyszerűbb szett is karakteres és lányos bájú lesz. A díszes ujjak tehát hatékonyan feldobják a hétköznapi gardróbokat.

Még több

07.04.2017

Kivágás, asszimmetrikus dekoltázs és fedetlen hát. A bonprix megmondja milyen felsők lesznek a nyár slágerei!

Látszólag nem foglalnak el túl sok helyet. A valóságban azonban gardróbunkban a főszerepet játsszák, s mindannyiunknak látványos kollekciója van belőlük. Hétköznapi topok, sportos pólók vagy esti felsők - sosincs belőlük elég!

Még több

09.03.2017

A mennyasszonyi ruhának egyáltalán nem kell vagyonokba kerülnie! A bonprix ajánlata.

Az esküvő napján minden nő ragyogóan szeretne kinézni, azonban nem mindegyikőjük akar kiadni több tíz- vagy százezer forintot a fehér ruhára. Itt jön a bonprix segítségül. A márka ajánlata azokhoz a nőkhöz szól, akik a nagy napon tökéletesen és stílusosan szeretnének kinézni, miközben nem adnak ki vagyonokat a költeményre. S mindeközben időt is spórolnak; a ruhát anélkül meg lehet rendelni, hogy az ember kilépne a lakásból. Mi található tehát a bonprix internetes kínálatában?

Még több

Van még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
fel